Tarinoita Seinäjoelta

Täältä löydät tarinoita ja blogeja, joita ovat kirjoittaneet seinäjokiset, ex-seinäjokiset ja ei-seinäjokiset. He ovat luultavasti matkailleet täällä tai heillä on muuten kiinnostavia kokemuksia ja juttuja kaupungista jaettavaksi muillekin. He ovat kenties ihastuneet pohjalaiskaupunkiin ja seutuun ja haluavat kertoa siitä inspiroidakseen muitakin.

Tarinoissa seikkailevat kaveriporukat, pariskunnat ja lapsiperheet. He tutustuvat kaupungin matkailukohteisiin, käyvät ravintoissa ja kahveilla, harrastavat ja liikkuvat luonnossa. Talvella, keväällä, kesällä ja syksyllä. Tarinoiden avulla haluamme nostaa esille kävijän omia kokemuksia ja auttaa siten matkailijaa inspiroitumaan kaupungista ja ottamaan kohteista lisää selvää. Kuvaillaan pyöräreittejä, sivutaan kaupungin historiaan, shoppaillaan ja tutustutaan myös eri kaupunginosiin. Seinäjokihan on muodostunut Seinäjoen kantakaupungista ja kuntaliitosten myötä myös Peräseinäjoesta, Nurmosta ja Ylistarosta.

Tarinoiden avulla voit siis syventää tietämystä Seinäjoesta ja toivottavasti inspiroidut tutustumaan kaupunkiin myös omakohtaisesti. Tarinoita on tuotettu parin vuoden aikana, joten osassa niissä saattaa olla hieman vanhentunutta tietoakin, mutta tarkistathan aina ennen reissua kohteiden aukioloajat.

Hyvää matkaa!