Seinäjoen hotellit

Miltä kuulostaa ajatus huolettomasta matkasta, pehmeästä vuoteesta, runsaasta hotelliaamiaisesta ja hemmottelusta? Hyvältä? Niin meistäkin! Seinäjoen hotellit ovat persoonallisia ja jokaiselle löytyy taatusti mieluinen majoitusvaihtoehto. Etsitpä sitten perheystävällistä, aktiivista, romanttista, business-luokan tai budjettimatkailijan kukkarolle sopivaa ratkaisua, Seinäjoelta löytyy vaihtoehtoja joka lähtöön!

Idyllisiä kohteita nautiskelijoille

Seinäjoen rautatieaseman tuntumaan, vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma on unohtumaton kokemus! Hotellin idyllinen tunnelma ja uniikit huoneet takaavat onnistuneen yöpymisen, ja hotellin aamiainen on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Alman lisäosa, Tornihotelli, on rakennettu erilliseen vanhaan vesitorniin. Tornista löytyy kuusi upeaa tiiliseinien koristamaa huonetta sekä sviitti, jossa voi järjestää jopa illallisen. Hotelli Sorsanpesä sijaitsee Törnävän upean puisto- ja museoalueen tuntumassa. Hotellin tiloista aukeaa rauhoittava näkymä ohi virtaavaan Seinäjokeen. Rentoudu uima-altaassa tai sukella basson jytkeeseen Club Sorsanpesässä. Hotellin läheisyydestä löytyy myös minigolfrata sekä Provinssi festivaalin tapahtumakenttä, joka muina aikoina on loistava retkeilykohde frisbeegolfratoineen ja vihreine puistonurmineen.

Eteläpohjalaista palvelua perheille ja työmatkaajille

Seinäjoen molemmat Sokos hotellit ovat kehuttuja erinomaisesta palvelustaan ja Original Sokos Hotel Lakeus pokkasikin parhaan Original Sokos Hotellin palkinnon jälleen alkuvuodesta 2018. Lakeudessa eteläpohjalaisuus pääsee oikeuksiinsa lämminhenkisen palvelun lisäksi esimerkiksi ravintolan ruoka-annoksissa. Lakeuden puitteet palvelevat asiakkaitaan saumattomasti lapsiperheistä kokousvieraisiin. Klassisempaa ja dramaattisempaa eteläpohjalaista tyyliä huokuu Kauppatorin kulmalla sijaitsevasta Original Sokos Hotel Vaakuna, jonka remontoidut huoneet on sisustettu eteläpohjalaisten yrittäjien ja käsityöläisten tuotteilla. Hotellivieraat saavat nauttia Seinäjoen maisemista kauniiden valokuvataulujen muodossa, ja paikallisiin makuihin tutustutaan ravintola Talriikissa keittiömestarin loihtiman menun johdolla. Seinäjoen Scandic-hotelli sijaitsee Seinäjoen ytimessä ja on sijaintinsa ansiosta erinomainen majoitusvaihtoehto mutkattoman loman perässä matkaaville perheille, tapahtumavieraille sekä työmatkalaisille.

Seinäjoella budjettimatkaajakin nauttii hotellitason majoituksesta

Etsimässä edullisempaa majoitusvaihtoehtoa? Finlandia Hotel Fooninki on palveluksessanne! Fooninki sijaitsee Hyllykalliolla 3,5 kilometrin päässä keskustasta ja on rennon edullinen majoituskohde. Pihassa on myös reilusti ilmaista parkkitilaa.

Seinäjoen jokaisessa hotellissa on uniikki tunnelmansa. Valitse suosikkisi ja kallista pääsi tyynyyn. Kauniita unia!