Seinäjoki-hotellit: tutustu vaihtoehtoihin sivuillamme.


Arvoisa yöpyjä, majoituthan meillä

Miltä kuulostaa ajatus huolettomasta matkasta, pehmeästä vuoteesta, runsaasta hotelliaamiaisesta ja hemmottelusta? Hyvältä? Niin pitääkin, sillä sinä, kumppanisi, perheesi, tiimisi tai vieraasi ansaitsee sen. Seinäjoen hotellit ovat persoonallisia ja jokaiselle on tarjolla taatusti mieluinen majoitusvaihtoehto. Etsitpä sitten perheystävällistä, aktiivista, romanttista, business-luokan tai budjettimatkailijan kukkarolle sopivaa ratkaisua, Seinäjoelta löytyy valinnanvaraa. Seinäjoki-hotellit: följys voi olla ystävä, kumppani, perhe, sukulainen, vieras… soot myös tärkeä meille, joten tule itsekin majoittumaan mukavasti!

Idyllisiä kohteita nautiskelijoille

Seinäjoen rautatieaseman tuntumaan, vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma on unohtumaton kokemus! Hotellin idyllinen tunnelma ja uniikit huoneet takaavat onnistuneen yöpymisen, ja hotellin aamiainen on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Alman lisäosa, Tornihotelli, on rakennettu erilliseen vanhaan vesitorniin. Tornista löytyy kuusi upeaa tiiliseinien koristamaa huonetta sekä sviitti, jossa voi järjestää jopa illallisen. Hotelli Sorsanpesä sijaitsee Törnävän upean puisto- ja museoalueen tuntumassa. Hotellin tiloista aukeaa rauhoittava näkymä ohi virtaavaan Seinäjokeen. Rentoudu uima-altaassa tai sukella basson jytkeeseen Club Sorsanpesässä. Hotellin läheisyydestä löytyy myös minigolfrata sekä Provinssi-musiikkifestivaalin tapahtumakenttä, joka muina aikoina on loistava retkeilykohde frisbeegolfratoineen ja vihreine puistonurmineen.

Seinäjoki-hotellit: kuuluisaa eteläpohjalaista palvelua perheille ja työmatkaajille

Seinäjoen molemmat Sokos Hotels -ketjun hotellit ovat kehuttuja erinomaisesta palvelustaan, ja Original Sokos Hotel Lakeus pokkasikin parhaan Original Sokos Hotellin palkinnon jälleen alkuvuodesta 2018. Lakeudessa eteläpohjalaisuus pääsee oikeuksiinsa lämminhenkisen palvelun lisäksi esimerkiksi ravintolan ruoka-annoksissa. Lakeuden puitteet palvelevat asiakkaitaan saumattomasti aina lapsiperheistä kokousvieraisiin. Klassisempaa ja dramaattisempaa eteläpohjalaista tyyliä huokuu Kauppatorin kulmalla sijaitseva Original Sokos Hotel Vaakuna, jonka remontoidut huoneet on sisustettu eteläpohjalaisten yrittäjien ja käsityöläisten tuotteilla. Hotellivieraat saavat nauttia Seinäjoen maisemista kauniiden valokuvataulujen muodossa, ja paikallisiin makuihin tutustutaan ravintola Talriikissa keittiömestarin loihtiman menun johdolla. Seinäjoen Scandic-hotelli (Scandic Seinäjoki) sijaitsee Seinäjoen ytimessä ja on sijaintinsa ansiosta erinomainen majoitusvaihtoehto mutkattoman loman perässä matkaaville perheille, tapahtumavieraille sekä työmatkalaisille ja muille vieraille – oikeastaan ihan kaikille.

Seinäjoella budjettimatkaajakin nauttii hotellitason majoituksesta

Etsimässä edullisempaa majoitusvaihtoehtoa? Finlandia Hotel Fooninki on palveluksessanne. Fooninki sijaitsee Hyllykalliolla – ainoastaan 3,5 kilometrin päässä keskustasta, ja on rennon edullinen majoituskohde. Pihassa on myös reilusti ilmaista pysäköintitilaa.

Hotelli-Ravintola Alma, Hotelli Sorsanpesä, Original Sokos Hotel Lakeus, Original Sokos Hotel Vaakuna, Scandic Seinäjoki ja Finlandia Hotel Fooninki ovat osa elämystä, jonka voi tiivistää muotoon Seinäjoki-hotellit. Testaa ne kaikki!

Majoituselämysvalikoima: Seinäjoki-hotellit & paljon muuta

Jos olet jo kokeneempi Seinäjoki-visitoija, olet varmaakin huomannut, että Seinäjoen jokaisessa hotellissa ja majoitusvaihtoehdossa on oma uniikki tunnelmansa. Valitse oma suosikkisi tai sinulle jokin uusi vaihtoehto. Emme muuten pahastu, jos suosittelet Seinäjokea muillekin matkailijoille.

Tervetuloa Seinäjoelle! Täällä on tilaa eri puolilta Suomea saapuville retkikunnille, mikäli olette valinneet keskeiseksi kohtaamispisteeksi nimenomaan Seinäjoen – sitähän me tietysti täällä toivomme.

Seinäjoki-hotellit odottavat jo matkailijoita, vierailijoita, työmatkailijoita ja muita majoittujia. Huom! Tarkistathan hotellien ajankohtaiset tiedot aina majoituskohteen omilta sivuilta.

Tootta sitten tervetulleita ynnä ja yhtenä

• Hotel Scandic

• Hotelli Fooninki

• Hotelli Sorsanpesä

• Hotelli-Ravintola Alma

• Original Sokos Hotel Lakeus

• Original Sokos Hotel Vaakuna