Tee päiväretki Seinäjoelle, Avaruuden pääkaupunkiin

Vaihtoehtoja jokaiselle jalalle – päiväretki tarjoaa elämyksiä

Tee päiväretki Seinäjoelle, joka on helposti saavutettavissa eri puolilta Suomea. Retket Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaalla tarjoavat riemukkaita elämyksiä erilaisille jalkapareille. Tälle sivulle olemme koonneet kattavan valikoiman retkiohjelmia valmiiksi, jotta sinun on helpompi suunnitella matkaa kaupunkiin. Retkiohjelmia on tarjolla lapsiperheille, kaveriporukalle ja vaikkapa pariskunnalle. On tyttöjen reissuja, äijien reissuja ja perheiden reissuja. Retkiohjelmien avulla voit saada inspiraatiota mitä tehdä, mitä nähdä ja missä pitää ehdottomasti käydä. Päiväretki Seinäjoella on erinomainen mahdollisuus käydä ihailemassa ainutlaatuista Aalto-keskusta, poiketa teatterissa, nauttia ihanasta illallisesta ravintolassa tai vuokrata sähköpyörät ja huristella Joupiskan tai Kyrkösjärven reiteillä.

Ryhmille kannattaa ehdottomasti pyytää tarjousta, jos haluat valmiin paketin esimerkiksi parin päivän Seinäjoen vierailulle. Ota yhteyttä info@visitlakeus.fi ja saat räätälöityä palvelua.

Suunnittele juuri sinun toiveisiisi sopiva päiväretki ja lähde lähilomalle Seinäjoelle!

Seinäjoen alueesta

Etelä-Pohjanmaa tiedetään suurista ja tasaisista peltoaukeistaan, toisin sanoen maankuuluista lakeuksistaan. Maaseudun idylliset peltoaukeat ovat kuin suoraan kansalliskuvastosta. Etelä-Pohjanmaa ja Seinäjoki ovat muutenkin matkailijalle kuvauksellisista aluetta, siellä mielenkiintoista nähtävää riittää yllin kyllin. Esimerkiksi hitaasti virtaavat joet ja pienet pohjalaisladot muistuttavat myös menneistä ajoista ja hurmaavat kaupunkiin suuntaavat matkailijat sekä kansainväliset vieraat.

Noin 65 000 asukkaan Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan eloisa maakuntakeskus ja erityisen vilkas tapahtuma- ja urheilukaupunki. Kesän suosituimpiin tapahtumiin kuuluvat esimerkiksi Provinssi (vuoteen 2014 asti Provinssirock), Vauhtiajot ja totta kai ne ihastuttavat Seinäjoen Tangomarkkinat. Lisäksi kaupungista löytyy monipuolinen valikoima kulttuuria, ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, elämyksiä ja aktiviteetteja, joiden parissa riittää nähtävää ja koettavaa vuoden ympäri.

Tule päiväksi, pariksi tai pidemmäksi aikaa: käy sydäntalvella, kevään korvalla, juhannuksena, heinäkuun helteillä tai syksyn väriloistossa. Seinäjoelta löydät varmasti nähtävää ja koettavaa. Kaiken lisäksi olet juuri nyt oikeilla verkkosivuilla, sillä nimenomaan täältä saat ideoita ja inspiraatiota vierailusi suunnitteluun. Voit pistäytyä myös Ideaparkissa sijaitsevaan matkailuneuvontaamme. Siellä annamme sinulle mieluusti vielä viime hetken vinkit – niiden avulla löydät Seinäjoen suosituimmat käyntikohteet ja piilotetut helmet.

Seinäjoella asuvia ihmisiä kutsutaan seinäjokisiksi. Matkailijasta ja vierailijasta voi aina tulla seinäjokinen, jos alueella harrastaa aktiviteetteja (kuten kävely, retkeily, patikointi ja muut mukavat matkailijan harrastukset) tai liikkuu työnsä puolesta alueella. Tällöin voi sydän läikähtää vähän, runsaasti – miksei vielä enemmänkin. Edellä mainittujen asioiden johdosta lopputuloksena voi olla muutto seudulle. ”Seinäjokinen täältä vaan soittelee terve!”

Päiväretki Seinäjoelle: poimi tästä ohjelmaasi sopiva

Tutustu näihin retkiohjelmiin tarkemmin. Päiväretki sopii kaikenikäisille! Testaa vaikka kaikki vaihtoehdot.