Seinäjoen uniikit putiikit - Visit Seinäjoki
sähkökitarat rivissä, pidikkeillä seinässä.

Seinäjoen uniikit putiikit

Seinäjoelta löydät mitä mielenkiintoisimmat erikoisliikkeet ja uniikit putiikit, kun vain tiedät mistä etsiä. Helpotimme etsimistä ja kokosimme kasaan kuusi mielenkiintoista kauppaa, joita et muualta löydä! Joukossa on niinkin yllättäviä liikkeitä, että paikallisetkin saattavat löytää joukosta uusia tuttavuuksia. Mukaan mahtuu myös ainutlaatuisia paikallisia suosikkeja, joissa käy asiakkaita vähän kauempaakin erikoisen valikoiman houkuttelemana.

Fantasialinna

Fantasialinna on kaikenlaisten pelien ja keräilykorttien keidas. Kaupasta hankit niin lautapelit, figuurit, julisteet palapelit, sarjakuvat, videopelit kuin myös monet muut pelit ja fanituotteet.

Top Sound

Top Sound on musiikin ammattilaisten ja harrastajien aarreaitta. Ideaparkissa sijaitsevan liikkeen valikoimaan kuuluu kitarat, vahvistimet, efektilaitteet, mikrofonit, äänentoisto, rummut, kosketinsoittimet – ja oikeastaan kaikki muukin mitä musiikiliikkeeltä voit toivoa.

Gildress

Kun etsit hauskaa asua tai asustetta teemajuhliin tai naamiaisiin, kannata suunnata Keskuskadulla sijaitsevaan Gildress-pukuvuokraamoon. Kerran käytettävän naamiaisasun omaksi ostaminen ei ehkä ole järkevää, mutta asun vuokraaminen sen sijaan on edullista ja ekologista. Gildress vuokraa hauskat naamiaisasut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Liikkeen laina-asu valikoima on niin suuri, että sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Lisäksi liikkeestä voit ostaa hauskoja asusteita kuten peruukin, hatun, tekoviikset, piilolinssit, kasvovärit ja muun tarvittavan rekvisiitan tuomaan lisäsäväyksen asuusi. Voit myös tuoda vaatteesi korjausommeltavaksi liikkeeseen, oli vaatekappale sitten supersankarin viitta tai ihan arkiset farkut, jotka kaipaavat lyhennystä.

Vintarelle

Vintarelle myy second handina kertaalleen rakastettuja laadukkaita naisten vaatteita, kenkiä, asusteita ja koruja. Vintarelleen valitaan myytävät tuotteet siten, että valikoima on aina hyväkuntoinen, tyylikäs ja sesonginmukainen. Vintarelle ei olekaan mikä tahansa secon hand -liike, vaan heidän tuotteensa ovat nykymuodin mukaisia, laadukkaita ja tyyliltään tähän päivään sopivia naisten vaatteita, asusteita, jalkineita ja koruja. Valikoimasta löytää vintage-helmiä ja upeita design-vaatteita.

Paulan Kenkä

Paulan Kenkä on laatua, tyyliä ja mukavuutta tarjoava uniikki kenkä- sekä laukkukauppa Seinäjoen ytimessä. Paulan Kengässä valikoima on erilainen ja monipuolinen. Täältä löydät kengät niin arkeen kuin juhlaankin sekä miehille että naisille oli tyylisi mikä tahansa. Laajaan valikoimaan kuuluu laadustaan tunnetut merkkikengät ja erikoisjalkineet leveällä lestillä tai ortopedisillä tuennoilla.

Bohola Bridal

Hää- ja juhlapukeutumisen erikoisliike Boholassa taituroidaan rouhean ja lämminhenkiset boheemit häät.  Bohola Bridal tarjoaa kattavan valikoiman pukuja maailman johtavilta merkeiltä, kuten Lillian West, Monica Loretti, St. Patrick, Trés Chic ja Morilee Julietta plussize. Yrittäjä tekee myös mittatilauspukuja. Boholan upeat häämekot keräävät asiakkaita ympäri Suomea vierailemaan Keskuskadulla sijaitsevassa liikkeessä.

Fishtank

Fishtank on kaiken kattava akvaariotarvikkeiden ja terraariotarvikkeiden erikoisliike, josta löydät muun muassa akvaariot, akvaariokasvit, monenmoiset kalanruoat sekä suodattimet ja muut tarvikkeet. Mitä ikinä kalasi tai terraarion asukkisi kaipaavatkin, sen saat täältä. Lakeuden akvaariotarvike sijaitsee tuottajantien ja tehtaantien risteyksessä ja lisäksi heillä on monipuolinen verkkokauppa.

Lisää samanlaisia tarinoita

Lue lisää tarinoita