Seinäjoen kaikenkirjavat käsityökaupat - Visit Seinäjoki
Kankaat rivissä kangasliikkeessä.

Seinäjoen kaikenkirjavat käsityökaupat

Virkkuukoukut, kutimet, ompelukoneet, öljyvärit, arkartelutarvikkeet, kankaat ja langat. Nämä kaikki ja paljon muuta löydät Seinäjoen kaikenkirjavasta käsityökauppojen valikoimasta. Käsityöperinteillä on vahvat juuret Etelä-Pohjalaisessa kulttuurissa, mikä näkyy alueella yhä tänäkin päivänä tarjoten meille useita käsitöihin erikoistuneita kauppoja ja siten mahtavia mahdollisuuksia toteuttaa kädentaitojamme. Jokaisessa kaupassa asiakkaita autetaan rautaista ammattitaitoa hyödyntäen, jotta saat varmasti juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivat tuotteet.

Kangaskeskus

Kangaskeskus on ompelijoille kuin karkkikauppa lapsille. Jo 1994 vuodesta Seinäjoella toimineen kangaskaupan värikkäiden kankaiden ja kuosien joukosta löydät varmasti inspiraatioita projekteihisi. Kaupan valikoimaan kuuluu niin sisustus- kuin verhokankaatkin. Lisäksi Kangaskeskuksella on oma verkkokauppa, josta saa tilattua kankaat sentin tarkkuudella. Kangasvalikoimaa päivitetään jatkuvasti ja osa tuotteista on niinkin ainutlaatuisia, ettei vastaavia löydy muualta Suomesta.

Taito Shop

Taito Shop Seinäjoki on viihtyisässä taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa sijaitseva tasokas käsityö- ja lahjatavaroiden erikoisliike. Taito Shopista ostat langat, käsityötarvikepaketit esimerkiksi Makramee-töihin, sisustustuotteet, opetustaulut ja paljon muuta. Taito Shopissa shoppaillessa kannattaa tutustua myös Kalevan Navetan monipuoliseen taide- ja kulttuuritarjontaan ja vierailla esimerkiksi Seinäjoen taidehallin näyttelyissä tai lounastaa tasokkaassa Äärellä-ravintolassa.

Taito-Shop Etelä-Pohjanmaan myymälä on täynnä kädentaidon tuotteita ja taidonnäytteitä

OmpeLutti

Kun neuloosi iskee, kannattaa suunnata MEGA-keskuksessa toimivaan OmpeLuttiin! OmpeLutin kanssa samoissa tiloissa toimii myös Pohjanmaan Ompelukone, joten kattavasta valikoimasta saat ompelukoneet, saumurit ja kirjontakoneet sekä ompelu- ja neulontatarvikkeet. Huolto- ja korjauspalvelu puolestaan pitää huolen siitä, että laitteesi toimivat.  Liikkeen valttikorttina toimii vuosien tuoma ammattitaito, jolla asiakkaita autetaan valitsemaan juuri hänen tarpeisiinsa sopivat laitteet ja tarvikkeet.

Eurokangas

Eurokangas suomalainen perheomisteinen yritys, jolle suomalaisuus on ollut jo 75 toimintavuoden ajan vahva perusta kasvaa ja kehittyä. Eurokankaalla on 31 myymälää, joista yksi sijaitsee Seinäjoen Ideaparkissa. Eurokankaalla on suomen laajin kangasvalikoima, jonka lisäksi myynnissä on verhokiskoja, tankoja ja tarvikkeita, kaihtimia ja rullaverhoja sekä ompelutarvikkeita ja kaavoja.

Kangasrullat pöydällä

Suomen Taidetarvike

Suomen Taidetarvikkeen kivijalkaliike on ollut pystyssä jo 40 vuotta. Se on monipuolinen taideharrastelijoiden yritys, joka kehittää yhä alati kasvavaa valikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaan. Valtavaan valikoimaan on tullut uutena asiakkaiden toiveesta esimerkiksi Winsor&Newton vesiliukoiset öljyvärit ja taulupohjat. Laajan tuotekirjon joukosta löydät askartelutarvikkeet, kortit, kynät, sulatuslasit, maalit, posliinimaalaustarvikkeet ja niin edelleen. Täältä löytää takuulla kaiken, mitä taiteiluun tarvitsee!

Tarjan ompelukauppa

Peräseinäjoella sijaitseva Tarjan ompelukauppa palvelee asiakkaitaan toteuttamalla mieleiset brodeeraukset, ompelupalvelut sekä ompelukonehuollot. Liikkeessä myydään ompeluun ja käsitöihin tarvittavat välineet ja materiaalit kuten lankoja, neuloja, puikkoja, vetoketjuja, nauhoja ynnä muuta. Lisäksi kaupasta voit ostaa kotimaisten valmistajien käsitöitä.

Made in Uppa – Askartelu- ja lelukauppa

Kesällä 2023 avattiin Koulukadulle viehättävä taide- ja käsityökauppa Made in Uppa. Liikkeessä lankoja, kankaita, ompelutarvikkeita, kangasmaaleja, ja paljon muuta. Liikkeessä järjestetään myös suosittuja tuftauskursseja. Osoite: Koulukatu 36.

Lisää samanlaisia tarinoita

Lue lisää tarinoita