Seinäjoen baarit, pubit ja yökerhot

Parhaat bileet pidetään Seinäjoella! Baarit, pubit ja yökerhot, Kaupungista löytyy menomesta joka lähtöön, olit sitten erikoisoluiden ystävä, bilehile tai karaokelaulaja. Seinäjoen baareissa järjestetään myös usein keikkailtoja, joilla pääset nauttimaan livemusiikista tunnettujen ja tuntemattomampien artistien siivittämänä. Pubivisat, biljardipöydät ja kesäterassit houkuttelevat viettämään aikaa rennossa seurassa. Nauti lasillinen valitsemassasi paikassa tai tee pitkän kaavan baarikierros – kaikki onnistuu, sillä suurin osa ravintoloista on lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan.

Pubeja ja ravintoloita aikuiseen makuun

Nautitko erikoisoluiden mausta ja rennosta pubitunnelmasta? Suuntaa Matkakeskusta vastapäätä sijaitsevaan Ale Pub Wäinöön, irkkutunnelmaa huokuvaan Irish Pub Danny Boyhin tai Mallas Kabackaan, joka myy pienpanimoiden käsityöoluita ja finger foodia. Penkkiurheilija voi nauttia huurteisen ja katsoa peliä OmaSp Stadionilla tai Pub Wilsonissa. Bilekortteli Kullervossa voidaan laittaa jalalla koreasti tai nousta karaokelavalle näyttämään taitonsa. Kullervossa toimii kesäisin myös terassi. Taiteellinen ilmapiiri on käsin kosketeltavissa Culture Club Still Standingissa, jossa usein on esillä paikallisten taiteilijoiden näyttelyitä. Stillin yhteydessä sijaitsee myös viehättävä tapas baari, jonka antimia kannattaa käydä testaamassa. Autenttiseen peripohjalaiseen baaritunnelmaan voi virittäytyä myös Härmän Häjyssä, josta huhujen mukaan vielä tänä päivänäkin löytyy puukoille oma narikka.

Keikkailtoja ja karaokea ympäri kaupunkia

Kultainen kulaus on yksi kaupungin monipuolisimmista baareista. Yläkerran lavalla yleisöä viihdyttävät viikonloppuisin trubaduurit ja aika-ajoin ravintolassa esiintyy myös eri musiikkityylien bändejä. Alakulaus on ehdottomasti kaupungin paras karaokepaikka, ammattitaitoiset karaokejuontajat pitävät tunnelmaa yllä ja esitystekniikka nostaa lauluesitykset aivan uudelle tasolle. Livemusiikista pääsee nauttimaan useampana iltana viikossa legendaarisessa Warttibaarissa (Bar 15), jonka lauteilla nähdään rock- ja metallipainotteisesti kulttibändejä ja paikallisia lupauksia. Myös monissa muissa kaupungin baareissa nähdään usein live-esiintyjiä; Holy Smokessa ja Cafe Bar Palaverissa järjestetään keikkailtoja ja open stage -tyyppisiä jamitteluja.

Seinäjoki muuttuu viikonloppuisin bilettäjien paratiisiksi

Seinäjoen yöelämän kirkkaimmat kruunut ovat kaupungin yökerhot Karma, Viihdemaailma Ilona sekä Kullervo, jotka sykkivät pikkutuntien biletunnelmaa. Näytä rohkeimmat tanssimuuvisi tanssilattialla, laula sydämesi pohjasta pitkää kuumaa kesää ja heittäydy ikimuistoiseen juhlatunnelmaan ystäviesi kanssa. Klubeilla iltaasi vauhdittavat Suomen kuumimmat DJ:t sekä bilebändit.

Nauti lakeuden tunnelmasta ja vaihda siis viihteelle Seinäjoella, let’s party!

Baarit – HUOM: Tarkistathan ajankohtaiset tiedot kohteen omilta sivuilta.

Seinäjoen baarit, pubit ja yökerhot