Sisustajan Seinäjoki - Visit Seinäjoki
Ystävät katselevat sisustukseen liittyviä tavaroita.

Sisustajan Seinäjoki

Kevään saapuessa saattaa kaivata kotiin uutta ilmettä, jolloin kannattaa suunnata sisustuskaupoille. Seinäjoella on useita kodinsisustusta tarjoavia liikkeitä ja alle listattujen poimintojen joukosta löydätkin varmasti juuri tyyliisi sopivaa piristystä kotiisi.

Zicos

Zicos on ehdottomasti boho-tyylillä sisustavan ykköskohde! Kauniit hennot värit ja pehmeän näköiset tekstiilit luovat liikkeeseen harmonisen tunnelman. Liikkeessä viihtyisi vaikka kuinka kauan tutkaillen sen kiehtovaa valikoimaa, josta löytyy persoonallisia sisustusesineitä, tekstiilejä, printtituotteita, mausteita kauniissa purkeissa ja paljon muuta!

Sisustus KOKON

Torikeskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevalla sympaattisella sisustusliikkeellä on viihtyisät tilat, jotka täyttyvät toinen toistaan mielenkiintoisimmista, ainutlaatuisista sisustuselementeistä. Liikkeen jokainen tuote on aseteltu tarkkaan harkiten, mikä tekee shoppailuelämyksestä mielenkiintoisen ja erilaisen – ikään kuin pääsisi kurkistamaan jonkun kotiin. Alajärveltä lähtöisin oleva Sisustus KOKON tarjoaa kauniita sisustustekstiilejä esim. pellava verhoja, pehmeitä torkkupeittoja, tyynyjä, narumattoja, valaisimia ja niin edelleen. Lisäksi liikkeessä myydään antiikkihuonekaluja ja persoonallisia tanskalaisen Soulmate-vaatemalliston kappaleita.

Marimekko

Marimekko on luonut designia värien ja kuvioiden avulla jo vuodesta 1951. Marimekon myymälästä löydät kotiin ajattomilla klassikkokuvioilla varustetut kodintuotteet. Sisustustuotteiden joukosta löydät muun muassa Unikko-tekstiilituotteet, maljakot pyyhkeet ja suositut Siirtolapuutarha-astiastot. Marimekon myymälä sijaitsee Torikadulla Lakeudenpuiston vieressä.

MOON designstore

Vaatelainaamo Tantun kanssa samoissa tiloissa toimiva MOON designstore myy koruja, vaatteita, printtituotteita sekä kodinsisustusta. Valikoimaan kuuluu laaja kirjo suomalaisia design-brändejä, kuten G-moodi, NUUKA-clothing, Mivi Kids, Nieko, Pellavia, Sekunnit ja tunnit ja niin edelleen. G-moodin tuotteet ovat paikallista tuotantoa – koivuvanereista leikattuja kylttejä ja muita sisustustuotteita. MOON designstoren kivijalkakauppa sijaitsee aivan Keskustorin tuntumassa ja heillä on myös verkkokauppa.

Pentik

Pentik on nykyään kansainvälinen sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. Pentikin oma keramiikkatehdas sijaitsee Suomessa, Posiolla. Anu Pentikin ja Topi Pentikäisen vuonna 1971 perustama keramiikka- ja sisustustavara-alan perheyritys tarjoaa asiakkailleen upeita tekstiilejä ja keramiikkaa sekä muita sisustustuotteita.

Lempi Lifestyle

Ideaparkissa sijaitsevan Lempi Lifestylen tuotteissa näkyy sekoitus Välimeren lämpöä, skandinaavista raikkautta sekä rönsyilevää boho-fiilistä. Näin kevään tullen liikkeen on vallannut upea väriloisto! Valikoiman kulmakivenä ovat brändin oman malliston tuotteet kuten erilaiset tekstiilit, keramiikka ja kynttilät. Liikkeestä löydät myös ihanan pehmeät ja monikäyttöiset hamam-pyyhkeet.

Ria Sisustus & Lahja

Jos etsit uutta tekstiiliä tai koristetta maalaisromanttiseen sisustukseen, kannattaa suunnata Päivölän K-Citymarketin rakennuksessa toimivaan liikkeeseen nimeltään Ria Sisustus&Lahja. Näin pääsiäisen lähestyessä myymälästä saa myös sesonkiin sopivat koriste-esineet.

H&M home

Ideaparkissa sijaitseva H&M-ketjun Home-liikkeessä myydään sisustustuotteita trendien aallonharjalta. H&M Homesta hankit edulliseen hintaan sesonkiin sopivat kodintekstiilit, kattaustarvikkeet ja koriste-esineet. Liikkeessä on myös oma nurkkauksensa lastenhuoneen sisustamiseen, josta löydät lakanat, söpöt eläinkuvioidut matot ja sisustustuotteet raikkaissa pastelliväreissä. Tunnelmoijille taas liike tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuoksukynttilöitä.

Lisää samanlaisia tarinoita

Lue lisää tarinoita