Valokuvaajan Seinäjoki - Visit Seinäjoki

Valokuvaajan Seinäjoki

Seinäjoen rautatieasema on ehdottomasti yksi kaupungin kuvauksellisista paikoista. Asemalaiturin muodot ja rakenteet antavat loistavan mahdollisuuden luovuudelle ja urbaanille tyylille kuvatessa. Rautatieaseman ympäristössä voisi viettää paljonkin aikaa etsien uusia kuvakulmia.

Aivan keskustan ytimessä, Seinäjoen keskustori tarjoaa upeaa arkkitehtuuria ja mielenkiintoisia muotoja. Kesäinen tori on erittäin kuvauksellinen varsinkin juuri ennen auringonlaskua.

Marttilassa sijaitseva Kampusrannan ympäristö on rauhallinen ja kaunis ympäri vuoden. Kampusrannan läpäisevä Seinäjoki luo kauniita heijastuksia ja antaa alueelle erittäin kuvauksellisen luonteen. Alue on täynnä upeita paikkoja esimerkiksi henkilökuvauksille.

Aalto-keskuksen rakennusten symmetria ja värimaailma luovat samalla pehmeän, mutta syvän kontrastin ympäröivään maastoon ja taivaaseen. Alueen ajattomuus luo upean tunnelman valokuviin.

Törnävä on täynnä historiallisia rakennuksia ja vanhaa luontoa, joka on kuin taianomaista verrattuna muuhun Seinäjokeen. Törnävä on valokuvaajan leikkikenttä, josta tekstuurit ja upeat tausta eivät lopu.

Seinäjoki on täynnä kuvauksellisia paikkoja, kun vain jaksaa nähdä hieman vaivaa etsiäkseen niitä. Älä pelkää kokeilla uusia kuvakulmia ja ideoita! Jaa kuvasi hashtagilla #visitseinäjoki

Joni Kuusisto, valokuvaaja @j.kuu

Lisää samanlaisia tarinoita