Seinäjoen parhaat pullat ja makeimmat leivokset - Visit Seinäjoki
Ruokailijat nauttivat herkullisia leivoksia pöydän ääressä

Seinäjoen parhaat pullat ja makeimmat leivokset

Kun makeannälkä iskee tai kaipaat pientä hengähdyshetkeä kiireisen päivän keskelle, ota hetki aikaa itsellesi ja suuntaa kohti pullan tuoksua! Seinäjoen kahviloissa vitriinit ovat pullollaan toinen toistaan komeampia herkkuja ja nyt listaammekin paikat, joista saa kaupungin parhaat pullat ja makeimmat leivokset!

Valkoinen Puu

Valkoinen Puu ihastuttaa herkuttelijoita suussa sulavilla kakuillaan, joiden maut syntyvät sukuperintönä Amerikasta sekä Etelä-Pohjanmaalta saaduilla resepteillä Kauhajoen leipomossa. Kakut leivotaan lähellä tuotetuista raaka-aineista. Suklaan ystävien vastustamaton suosikkiherkku on ehdottomasti Salaisen Puutarhan suklaakakku. Taivaallisten kakkujen ja perinteisten kahvien lisäksi saatavilla on paljon erilaisia herkutteluun sopivia kuumia ja kylmiä juomia kuten valkosuklaakaakaota ja mansikkafrappea.

Valkoisen puun suklaaleivos höystettynä kermavaahdolla.

Hanna ja Kerttu

Viihtyisässä Hannan ja Kertun kahvilassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia uunituoreita makeita ja suolaisia kahvila- ja konditoriatuotteita. Tuoreet leivonnaiset tulevat Ojalan Pakarin leipomosta kahvila Hannaan ja Kerttuun joka arkipäivä. Mukavan tunnelmalliseen kahvilaan on helppo pysähtyä shoppailun lomassa lepäämään ja seuraamaan ostoskeskuksen vilinää hyvistä leivonnaisista nauttien. Löydät kahvila Hannan ja Kertun sekä Seinäjoen Ideaparkista että kauppakeskus Epstorilta.

Pikku Paussi

Pikku Paussi on perinteikäs ja kotoisa vuonna 1989 perustettu kahvila-konditoria. Heidän tarkoituksenaan on tarjota kotona tehdyn oloisia ihania uunituoreita herkkuja joka päivä – ja siinä he todella onnistuvatkin, sillä tunnelma kahvilassa on ihanan mummolamainen ja herkut mitä maittavimpia. Pikku Paussin kaikki tarjottavat leivonnaiset ja ruuat valmistetaan heidän omassa leipomossaan, minkä huomaa pullien ja leivonnaisten raikkaan tuoreessa maussa.

Pikkupaussin marjaisa leivos ja kahvimuki pöydällä

Aito Leipä – vohvelikahvila

Tiesitkö, että Ideaparkissa sijaitsevassa Aito Leipä-ketjun kahvilassa tarjoillaan myös kaupungin herkullisimmat vohvelit? Vohveliparkin vohveleita on tarjolla niin suolaisilla kuin makeillakin täytteillä. Makeaan täytteeseen saa valita mieleisensä jäätelöpallon sekä kastikkeen. Kokonaisuuden kruunaa kermavaahto ja mansikkahillo. Mutakakku-jäätelö ja valkosuklaakastike oli suussa sulava combo!

Aitoleivän vohveliannos, jossa suklaajäätelöä päällä.

Lisää samanlaisia tarinoita

Lue lisää tarinoita