Näe ja koe Aalto Seinäjoella

Anna Aallon inspiroida

Alvar Aalto on legendaarinen suomalainen arkkitehti. Aallon kädenjälki näkyy vahvana Seinäjoella ja kiinnostaa arkkitehtuurin ystäviä sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Aallolla onkin annettavaa meille kaikille. Seinäjoen rakennustaiteellinen kokonaisuus yhdistettynä kaupungin palveluihin on ainutlaatuinen tilaisuus inspiroitua ja innostua, havaita kauneutta ja kulttuurihistoriallista painoarvoa Seinäjoella, sekä nauttia Etelä-Pohjanmaan maakunnan keskuksen tarjonnasta. Seinäjoen Aalto-keskus tarjoaa jokaiselle vierailijalle upeita elämyksiä ja nähtävyyksiä, joissa voi viihtyä yksin, ystävien tai koko perheen kanssa.

”Aalto-inspiroi” on Aalto-kohteiden, -tuotteiden ja -palveluiden kokonaisuus, joka tarjoaa niin valmiita paketteja kuin mahdollisuuksia omavalintaiseen räätälöintiin. Se innoittaa näkemään, tekemään, kokemaan ja kokeilemaan. ”Aalto inspiroi” antaa jokaiselle mahdollisuuden nauttia omasta luovuudestaan ja ammentaa sitä Aallosta. Tutustu Aalto-kohteisiin ja -tuotteisiin, valitse kiinnostavimmat ja anna Aallon inspiroida!

#aaltoinspiroi #aaltocities

Aalto-esitteet ja videot

Esitteet

Aalto-keskus Seinäjoki FI EN JAP

Video

Katja Lösösen kuvaamalla videolla korostuu se, että Aalto-keskus on tehty ihmisille:
se on työpaikka, juhlapaikka ja ajanvietepaikka. Video valmistui vuonna 2016.

Katso video tästä.

Ilmari Mäki kuvasi ja editoi opinnäytetyönsä, koskien aina yhtä inspiroivaa Aalto-keskusta. Anna Aallon inspiroida sinuakin. Katso videot alta.
Maakuntakirjasto
Kaupungintalo
Lakeuden Risti ja seurakuntakeskus

Isle Art Industries on kuvannut uusimman videon Seinäjoen Aalto-keskuksesta kesällä 2020.
Katso se täältä.

Aalto-tarina

Lue tarina kokonaisuudessaan täältä.

Alvar Aalto -kohteet

Aalto-tuotteet yksittäisille matkailijoille

Aalto-tuotteet ryhmille