Käsityöt lämmittävät syksyllä - Visit Seinäjoki

Käsityöt lämmittävät syksyllä

Seinäjoen syksyn tapahtumatarjonnasta löytyy useita käsityöpajoja, joissa omaa osaamista voi kehittää hyvässä seurassa. Tutustu ja varaa yhteinen hetki ystävien kanssa Taito E-P:n ja Go-Rento käsityöpajoihin.

Taito E-P työpajat ja käsityömessupäivä

Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki

Lisätietoja: www.taitoep.fi

Taito käsityömessupäivä järjestetään Seinäjoen Ideaparkissa 25.-27.10.2024. Avoinna pe klo 15-18, la klo 10-18 ja su klo 12-16.

Viihtyisässä taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa sijaitseva Taito E-P toteuttaa useita mielenkiintoisia käsityökursseja ja -tapahtumia, joihin ilmoittaudutaan verkkosivuilla. Sivuilta näet ajantasaisen tiedon vapaiden kurssipaikkojen tilanteesta. Kurssien uutuusmateriaali on kaisla, josta voi valmistaa esimerkiksi kaislapukkeja. Uutuutena ovat myös mm. lauta- ja pirtanauhakurssit, jotka ovat suosittuja perinnetekniikoita. Lisäksi kurssien kestosuosikit parkkinahkatuotteiden valmistus ja ompelu- sekä savikurssit jatkavat ohjelmassa.

Taito käsityömessupäivä järjestetään tänäkin vuonna Seinäjoen Ideaparkissa. Tapahtuma oli valtavan suosittu viime vuonna, jolloin se järjestettiin ensimmäisen kerran. Käsityömessupäivät on ilmainen tapahtuma, jossa on paljon erilaisia työpajoja ja käsityömateriaalien myyjiä keskusaukion täydeltä.

Taito Shop Seinäjoki on tasokas käsityö- ja lahjatavaroiden erikoisliike. Kalevan Navetassa sijaitseva Taito Shop Seinäjoen myymälästä voi hankkia paikallisia tuotteita, ajankohtaisia käsityön tekemispaketteja ja ihania käsityömateriaaleja syksyn iltojen iloksi.

Kalevan Navetalla voit tutustua myös Seinäjoen Taidehallin toimintaan. Taidehallilta voi varata isommille ryhmille aikuisten taidetyöpajoja täältä. Tutustu lisää: https://www.seinajoentaidehalli.fi/palvelut/

Go-Rento, Piiri

Osoite: Seuralantie 25, 60220 Seinäjoki

Lisätietoja: https://gorento.fi/ & info@gorento.fi

Syksyn tunnelmaa koetaan myös Piirillä. Go-Rennolla voi viettää rentouttavan hetken luonnonkosmetiikan valmistuksen parissa. Kosmetiikan valmistaminen itse on mukavaa puuhaa varsinkin ystävien kanssa jaettuna kokemuksena. Itsetehdyt luonnonkosmetiikkatuotteet ovat hoitavia, ihoa ravitsevia ja tulet tietämään jokaisen siinä käytettävän ainesosan kurssinvetäjän avustuksella.

Go-Rento järjestää marraskuussa kaksi avointa saippuapajaa jossa pääsee valmistamaan palasaippuaa ihan alusta asti, ohjatusti. Saippuoita voi myös tuunata erilaisilla tuoksuilla ja väreillä. Joulukuussa Go-Rento järjestää avoimen kosmetiikkapajan, jossa pääsee valmistamaan erilaisia DIY kosmetiikkatuotteita kurssinvetäjän ohjauksella. Lipun molempiin pajoihin voi ostaa verkkosivuilta. Lisäksi molempia pajoja voi varata pikkujoulujen sekä muiden yhteisten hetkien ajanvietteeksi.

Tutustu myös Seinäjoen kaikenkirjaviin käsityökauppoihin!

Lisää samanlaisia tarinoita

Lue lisää tarinoita