Teatteri Hysteria - Visit Seinäjoki

Teatteri Hysteria

Teatteri Hysteria on Törnävän Piirin alueella toimiva teatteri-, taide- ja tapahtumatila, joka tarjoaa monipuolista kulttuuria Improaallon huumoriesityksistä aina ajankohtaisiin näytelmiin.

Hysteria tuottaa palveluita työhyvinvointipäiviin sekä koulutuksiin. Hysteriasta voit vuokrata tilat myös yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin ohjelmistopalveluilla, ruokailuilla ja kahvituksilla, alkoholitarjoiluilla tai ilman.

Improaalto vieraissa

Piirin kesälava 2.7. – 31.7.2021

Improaalto nousee heinäkuussa Piirin uudelle kesälavalle vieraiden Jussi Lammen ja Jukka Rasilan kanssa. Kesän päräyttävin show iskee huumorilla suoraan katsojien naurunappuloihin. Nyt kannattaa varautua huutonauramaan, kun näyttelijät pistävät itseään ja toisiaan mitä mielenkiintoisimpiin tilanteisiin. Esityksessä humoristiset improlaulut rytmittävät hauskoja sketsejä, joita luodaan lavalla katsojien toiveista ja aiheista. Kannattaakin varoa, mitä toivoo, sillä Improaallon näyttelijät vieraineen ovat valmiita mihin vain!

Lue lisää: https://hysteria.fi/improaalto-vieraissa/

HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA LITTOISTEN RIIVIÖ
Piirin kesälava 15.7-7.8-21

Teatteri Hysterian kesätuotanto, koko perheen näytelmä, Sinikka ja Tiina Nopolan Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö tarjoilee Piirin alueella värikkään version tutusta lastenkirjallisuuden helmestä.

Sisarukset Heinähattu ja Vilttitossu päätyvät yhdessä vanhempiensa Hannan ja Matin, naapurin Alibullenin neitien, sekä kylän poliisien Rillirouskun ja Isonavan kanssa mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin. Kun Heinähattu ja Vilttitossu riitaantuvat kesken kesäisen päivän, Heinähattu päättää lopettaa puhumisen kokonaan. Silloin tarvitaan kaikkien apua. Voisiko apu löytyä naapurin neitien herkkupöydän ääreltä tai poliisin ihmissuhdeoppaasta? Kuka vie voiton urheilukilpailuissa? Mitä kummaa puuhataan taikinaterapiassa? Ja ennen kaikkea, kuka kumma on mystinen Littoisten riiviö, joka kasteli konstaapeli Rillirouskun vesi-ilmapallolla?

Lue lisää: https://hysteria.fi/heinahattuvilttitossu/

KOMEDIA NAAPURUSTON KYYLÄÄJISTÄ

Jo eläköitynyt Pirkon ja hänen tuppisuisen miehensä Kalevin arkinen rytmi häiriintyy, kun naapurien elämöinti äityy käsistä. Vanha pariskunta aloittaa operaation, jolla syyllinen löydetään naapurien kirjavasta joukosta. Sälekaihtimet välähtelevät, ovisilmät kirskuvat ja ilmoitustaululle ilmestyy mitä kryptisimpiä viestejä, kun päättäväinen Pirkko yrittää saada kurittoman naapurin kiinni. Taloyhtiön rauhaa on järkytetty, mutta kenen toimesta?

Naapurikyylät on hervoton komedia kaikille tutuista siveellisyyden portinvartijoista ja naapuruston valppaista vartiomiehistä, joiden lukulasien alta ei jää mitään huomaamatta.

Lue lisää: https://hysteria.fi/naapurikyylat/

Piirin murhamysteeri-illalliset jatkuvat marraskuussa 2021.

Teatterin Hysterian näyttelijät nähdään hyytävissä tunnelmissa, kun Piirin murhamysteeri-illalliset käynnistyvät toukokuussa. Murhamysteeri-illallisellla olevat katsojat pääsevät palaamaan vuosikymmenien taakse keskelle Piirin mielisairaala-alueella tapahtunutta murhaa. Älä ylläty, jos potilas karkaa kesken esityksen tai joudut itsekin murhaepäillyksi. Tämä ilta on täynnä jännitystä, huumoria ja loputtomia yllätyksiä!

Lue lisää: https://hysteria.fi/murhamysteeri-illalliset/

Vuokraa Teatteri Hysteria

Törnävän Piiri on tunnettu laajoista puistoalueista sekä yhteisöllisyyttä henkivästä tunnelmasta. Hysterian tiloissa pystyt järjestämään tilaisuuden tai juhlan jopa sadalle hengelle. Tilan suuresta salista löytyy avaraa tunnelmaa ruokailun järjestämiseen sekä esiintymislava ohjelmanumeroihin. Törnävän Piirin alueelta löytyy myös intiimi kirkko ja kuvauksellisia puutarha-alueita. Hysterian vuokratilat soveltuvat hienosti häihin, kokouksiin ja muihin juhliin ja kokoontumisiin. Oli sitten kyseessä yhdistyksen tai yrityksen kokous, voit vuokrata tilamme palveluilla tai ilman. Tilaa voi vuokrata tyhjänä salina tai kalusteiden kanssa tilaisuuden luonteen mukaan.

Hysterian tilaan kuuluvat iso sali, aula-ja narikkatilat sekä vessat. Tilan vieressä on parkkipaikka jopa 70 autolle. Hysterian tilat käsittävät kokonaisuudessaan noin 200 neliömetriä.

Seurala juhliin ja tilaisuuksiin

Teatteri Hysterian kautta voit vuokrata Seuralan juhlatilaa juhliin, tapahtumiin tai kokouksiin. Piirin portilla sijaitseva historiallinen rakennus huokuu eleganssia ja arvokkuutta.

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita

Näe ja koe