Teatteri Hysteria - Visit Seinäjoki
Teatteri Hysteria kuvattuna Piirin alueella Törnävällä.

Teatteri Hysteria

Teatteri Hysteria on Törnävän Piirin alueella toimiva teatteri-, taide- ja tapahtumatila, joka tarjoaa monipuolista kulttuuria Improaallon huumoriesityksistä aina ajankohtaisiin näytelmiin.  Kesäisin Teatteri Hysteria valtaa Piirin kesälavan, jossa on ohjelmistoa aikuisille sekä koko perheelle kauniissa puutarhamiljöössä. Piirin kesälava on katettu ja ravintolapalveluista vastaa Ravintola Varicko. Hysteria tuottaa palveluita työhyvinvointipäiviin sekä koulutuksiin. Hysteriasta voit vuokrata tilat myös yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin ohjelmistopalveluilla, ruokailuilla ja kahvituksilla, alkoholitarjoiluilla tai ilman.

Linjat Kuumina

Linjat kuumina farssin promokuva ja näytelmän logo.Hysteerisen hauska farssi taksikuskista, jolla vain sattuu olemaan kaksi perhettä

Linjat kuumina kertoo taksikuski John Smithistä, joka elää kaksoiselämää. Johnilla on nimittäin kaksi vaimoa, Mary ja Barbara, jotka eivät tiedä toisistaan mitään. Johnilla on myös kaksi teini-ikäistä lasta, Vicky ja Mike. Johnin rauhallinen perhe-elämä saa yllättävän käänteen, kun nuoret tutustuvat toisiinsa internetin kautta.  Johnille tulee kiire estää nuoria tapaamasta toisiaan. Mukaan soppaan lisää lusikkansa naapurin hövelö Stanley ja hänen dementoitunut isänsä.

Linjat kuumina -näytelmä on sarja täpäriä tilanteita, valkoisia valheita ja epätoivoisia tekoja, jotka takaavat kunnon naurut jokaiselle katsojalle. Tämä hysteerisen hauska farssi on jatkoa Teatteri Hysterian suositulle Juokse vaimosi edestä -farssille, jota esitettiin täysille katsomoille vuosina 2022-2023. Linjat kuumina on oma itsenäinen jatko-osa, eikä täten siis haittaa, vaikka et olisi ensimmäistä osaa nähnyt. Näytelmän on käsikirjoittanut farssien mestari Ray Cooney. Rooleissa nähdään Teatteri Hysterian näyttelijät Ville Orttenvuori, Rami Mäkilaine, Juulia Soidinaho, Jenni Kohtala,  Tiitus Ahokas, Salla Honkanen ja Jaakko Väisälä. Ohjauksesta vastaa Juulia Soidinaho. Lue lisää Teatteri Hysterian sivuilta.

 

Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja – Iloosia aikoja

Mielensäpahoittaja, iloosia aikoja -draamakomedia kertoo Mielensäpahoittajan hautajaisvalmisteluista, sillä ikä painaa, eikä sitä voi kaikkea elämän haltuun antaa. Ja jos kerran kaikki on tehty tähänkin mennessä itse, niin miksei sitten omaa hauta-arkkuakin. Kun poika saapuu huolestuneena tarkistamaan isänsä vointia, tulee mutkia matkaan. Siinä omat hautajaisvalmistelut jäävät sivuseikaksi, kun pitää huolehtia jälkikasvun asiat kuntoon. Kirjailija Tuomas Kyrön siunauksella teos toteutetaan Etelä-Pohjanmaan murteella. Mielensäpahoittajan saappaisiin astuu Jussi Lampi ja myös muut Hysterian näyttelijät nähdään lavalla tässä isossa, eteläpohjalaisuutta juhlivassa näytelmässä. Ravintola Verstaalta esityksen kylkeen toteutetaan jälleen maukas illallinen. Syksyn 2023 lisäesityskausi: 1.9.-14.10. Lue lisää Teatteri Hysterian sivuilta.

Teatteri Hysterian yhteyteen Piirille on avattu uusi upea ravintola Verstas

Ravintola Verstaan julkisivu Törnävän Piirillä.

Ravintola Verstas palvelee vuoden 2022 aikana lounas- ja teatterin väliaikaravintolana. Viikonloppuisin ravintolassa on illallisbuffet tarjolla teatteriesitysten yhteydessä klo 20–22. Illallisbuffet on varattavissa myös ilman teatteriesitystä. Muiden aukioloaikojen puitteissa ravintolassa on anniskelun ja kahvin lisäksi tarjolla pientä suolaista ja makeaa. Tervetuloa! Päivittäin vaihtuva maukas lounas tarjoillaan arkisin klo 11–14. Lounaaseen kuuluu monipuolinen salaattipöytä, liha- ja kasvispääruoka lisukkeineen, talon leivät, ruokajuomat sekä kahvi/tee. Ravintola Verstas ja Teatteri Hysteria tarjoavat Verstas-rakennuksessa ainutlaatuisen ympäristön kokouksellesi. Meiltä saatte kauniit tilat ja historiallisen, upean miljöön kokouspäivillenne. Tiloissamme on erilaisia vaihtoehtoja erikokoisille kokousryhmille, joten kysy tarjousta ja kerro meille toiveesi. Suunnitteletko häitä, pikkujouluja, valmistujaisia, ylioppilasjuhlia, seminaaria tai vaikkapa ristiäisiä? Meillä on upeat juhlatilat Ravintola Verstaalla juuri sinun juhliisi. Juhlat ja tapahtumat räätälöidään aina yksilöllisesti juuri sinun toiveidesi mukaan. Meiltä onnistuvat juhlien suunnittelu, itsetehdyt ruuat ja yksilölliset menut sekä juotavat juhliisi. Ravintolassamme on täydet anniskeluoikeudet.

Lue lisää ravintola Verstaan sivuilta.

Tilaa Improaalto esiintymään

Improaalto esiintymässä lavalla Törnävän Piirillä yleisön edessä.

Improaallon huumorilla kuorrutetut improvisaatioesitykset ovat yllätyksiä täynnä, kun vauhdikaat näyttelijät laittavat itsensä likoon mitä kummallisimmissa tilanteissa. Luvassa on aina yllättävä ja ainutlaatuinen huumorishow musiikilla höystettynä, kun energiaa pursuava poppoo astuu lavalle mittelemään, kenen pokka pitää. Jokainen esitys on ensi-ilta, sillä sketsit luodaan aina paikan päällä yleisön toiveiden mukaisesti yleisön toimialaan tai toiveisiin liittyen. Improaalto räätälöi tilaisuuteesi sopivan esityskokonaisuuden toiveidesi mukaan. Sketsit valitaan tilanteen luonteen mukaisesti. Tilaaja voi esimerkiksi toivoa hurttia huumoria tai koulutuspäivän sisältöön sopivia sketsejä. Improaallon näyttelijät vuorovaikuttavat yleisön kanssa, pyytäen heiltä aiheita ja paikkoja sketsien pohjaksi. Näyttelijät kuuntelevat tarkalla korvalla yleisön tunnelmaa ja johdattelevat herkällä otteella katsojia hauskan äärelle. Esityksen kesto vaihtelee tilaajan toiveiden mukaan noin 30 minuutin ja 90 minuutin välillä. Improaalto on tunnettu improvisaatiolauluistaan eri tyylilajeilla, joita yleisö saa ehdottaa näyttelijöille.

Lue lisää Teatteri Hysterian sivuilta.

Uutta virtaa Työyhteisöön – Tyhypaketteja työyhteisöille

Tuntuuko paluu töihin etätyöskentelyn jälkeen jähmeältä? Onko viime aikoina työyhteisöönne liittynyt uusia työntekijöitä? Teatteri Hysterian työhyvinvointityöpajasta saatte uutta energiaa työyhteisöönne. Työpajassa osallistujat pääsevät ryhmässä tutustumaan improvisaatioharjoitteisiin, joiden avulla ryhmätyöskentelyyn tuodaan mukaan iloa ja huumoria. Improvisaation perusajatus, “moka on lahja”, antaa osallistujille eväitä hyväksyä omia erheitään lämminhenkisessä tunnelmassa. Työpaja sisältää virittäytymistä läsnäoloon sekä vuorovaikutukseen, josta siirrytään ryhmähenkeä kohottaviin hetkiin. Työpajan aikana kutkutellaan nauruhermoja, nautitaan yhdessä tekemisestä sekä innostutaan unohtamaan ajan kulku. Työpajat suunnitellaan ja räätälöidään tilaajan toiveiden mukaiseksi. Työpajat on mahdollista toteuttaa tilaajan toivomassa tilassa tai Hysterian tiloissa. Hysterian tiloihin on mahdollista saada kahvi- ja/tai lounastarjoilu sekä kierros Piirin uudistuvalla alueella.

Lue lisää Teatteri Hysterian sivuilta.

Vuokraa Teatteri Hysteria juhliin tai kokouksiin

Törnävän Piiri on tunnettu laajoista puistoalueista sekä yhteisöllisyyttä henkivästä tunnelmasta. Hysterian tiloissa pystyt järjestämään tilaisuuden tai juhlan jopa sadalle hengelle. Tilan suuresta salista löytyy avaraa tunnelmaa ruokailun järjestämiseen sekä esiintymislava ohjelmanumeroihin. Törnävän Piirin alueelta löytyy myös intiimi kirkko ja kuvauksellisia puutarha-alueita. Hysterian vuokratilat soveltuvat hienosti häihin, kokouksiin ja muihin juhliin ja kokoontumisiin. Oli sitten kyseessä yhdistyksen tai yrityksen kokous, voit vuokrata tilamme palveluilla tai ilman. Tilaa voi vuokrata tyhjänä salina tai kalusteiden kanssa tilaisuuden luonteen mukaan. Hysterian tilaan kuuluvat iso sali, aula-ja narikkatilat sekä vessat. Tilan vieressä on parkkipaikka jopa 70 autolle. Hysterian tilat käsittävät kokonaisuudessaan noin 200 neliömetriä. Hysterian tilat ovat anniskelualuetta syyskuusta 2022 lähtien ja mahdolliset tarjottavat on sovittava Hysterian yhteistyökumppanin kautta toteutettaviksi. Hysteriasta saat kokonaisvaltaisen tarjouksen tarjottavineen ja ohjelmanumeroineen juhliisi.

Lue lisää Teatteri Hysterian sivuilta.

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita

Näe ja koe