Teatteri Hysteria - Visit Seinäjoki

Teatteri Hysteria

Teatteri Hysteria on Törnävän Piirin alueella toimiva teatteri-, taide- ja tapahtumatila, joka tarjoaa monipuolista kulttuuria Improaallon huumoriesityksistä aina ajankohtaisiin näytelmiin.  Kesäisin Teatteri Hysteria valtaa Piirin kesälavan, jossa on ohjelmistoa aikuisille sekä koko perheelle kauniissa puutarhamiljöössä. Piirin kesälava on katettu ja ravintolapalveluista vastaa Ravintola Varicko. Hysteria tuottaa palveluita työhyvinvointipäiviin sekä koulutuksiin. Hysteriasta voit vuokrata tilat myös yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin ohjelmistopalveluilla, ruokailuilla ja kahvituksilla, alkoholitarjoiluilla tai ilman.

JUOKSE VAIMOSI EDESTÄ

Hulvattoman hauska komedia miehestä, jolla on kaksi vaimoa ESITYKSET La 11.3 saakka

Aivan tavallinen taksikuski John Smith pyörittää piirun tarkalla aikataululla kaksoiselämäänsä Lontoossa. Auttaessaan mummoa hädässä John ajautuu tahtomattaan sankariksi. Asiasta kiinnostuvat niin poliisi kuin lehdistökin. Ja se on Johnille ongelma, sillä hänellä sattuu olemaan kaksi vaimoa! Tämä hulvaton Ray Cooneyn farssi on niille, jotka haluavat nauraa sydämensä kyllyydestä. West Endissä suurta suosiota niittänyt näytelmä ajaa katsojan kiemurtelemaan naurusta, kun John yrittää kaikkensa, ettei vaimo, tai toinen vaimo, saa tietää toisistaan! Kaikissa esityksissä on Ravintola Verstaan baari avoinna. Juomia voi nauttia myös teatterisalissa. Perjantain ja lauantain esityksissä tarjolla esityksen jälkeen herkullinen buffet-illallinen.

 

LUE LISÄÄ JA OSTA LIPUT: https://hysteria.fi/juoksevaimosiedesta/

 

Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja Iloosia aikoja

Esitykset 8.4.-20.5.2023

Mielensäpahoittaja, iloosia aikoja -draamakomedia kertoo Mielensäpahoittajan hautajaisvalmisteluista, sillä ikä painaa, eikä sitä voi kaikkea elämän haltuun antaa. Ja jos kerran kaikki on tehty tähänkin mennessä itse, niin miksei sitten omaa hauta-arkkuakin. Kun poika saapuu huolestuneena tarkistamaan isänsä vointia, tulee mutkia matkaan. Siinä omat hautajaisvalmistelut jäävät sivuseikaksi, kun pitää huolehtia jälkikasvun asiat kuntoon.

Kirjailija Tuomas Kyrön siunauksella teos toteutetaan Etelä-Pohjanmaan murteella. Mielensäpahoittajan saappaisiin astuu Jussi Lampi ja myös muut Hysterian näyttelijät nähdään lavalla tässä kevään isossa, eteläpohjalaisuutta juhlivassa näytelmässä. Ravintola Verstaalta esityksen kylkeen toteutetaan jälleen maukas illallinen.

 

Virtahepo ja muita hevosia

Näytelmä siitä, että olemme kaikki erilaisia.

Virran varrella eräänä päivänä kohtaavat kaksi täysin erilaista hepoa, virtahepo ja hevonen. Huomatessaan, että toinen osaa uida ja toinen tanssia, ovat he valmiita tekemään kaikkensa, että pystyvät samaan kuin toinen. Niin he tarttuvat tuumasta toimeen ja yrittävät tulla toistensa kaltaisiksi.
Anneli Mäkelän kirjoittama hellyyttävä näytelmä ystävyydestä sekä erilaisuudesta sopii erityisesti perheen pienimmille lapsille.

Teatteri Hysterian yhteyteen Piirille on avattu uusi upea ravintola Verstas

Ravintola Verstas palvelee vuoden 2022 aikana lounas- ja teatterin väliaikaravintolana. Viikonloppuisin ravintolassa on illallisbuffet tarjolla teatteriesitysten yhteydessä klo 20–22. Illallisbuffet on varattavissa myös ilman teatteriesitystä. Muiden aukioloaikojen puitteissa ravintolassa on anniskelun ja kahvin lisäksi tarjolla pientä suolaista ja makeaa. Tervetuloa! Päivittäin vaihtuva maukas lounas tarjoillaan arkisin klo 11–14. Lounaaseen kuuluu monipuolinen salaattipöytä, liha- ja kasvispääruoka lisukkeineen, talon leivät, ruokajuomat sekä kahvi/tee. Ravintola Verstas ja Teatteri Hysteria tarjoavat Verstas-rakennuksessa ainutlaatuisen ympäristön kokouksellesi. Meiltä saatte kauniit tilat ja historiallisen, upean miljöön kokouspäivillenne. Tiloissamme on erilaisia vaihtoehtoja erikokoisille kokousryhmille, joten kysy tarjousta ja kerro meille toiveesi. Suunnitteletko häitä, pikkujouluja, valmistujaisia, ylioppilasjuhlia, seminaaria tai vaikkapa ristiäisiä? Meillä on upeat juhlatilat Ravintola Verstaalla juuri sinun juhliisi. Juhlat ja tapahtumat räätälöidään aina yksilöllisesti juuri sinun toiveidesi mukaan. Meiltä onnistuvat juhlien suunnittelu, itsetehdyt ruuat ja yksilölliset menut sekä juotavat juhliisi. Ravintolassamme on täydet anniskeluoikeudet.

LUE LISÄÄ: https://ravintolaverstas.fi

TILAA IMPROAALTO ESIINTYMÄÄN

Improaallon huumorilla kuorrutetut improvisaatioesitykset ovat yllätyksiä täynnä, kun vauhdikaat näyttelijät laittavat itsensä likoon mitä kummallisimmissa tilanteissa. Luvassa on aina yllättävä ja ainutlaatuinen huumorishow musiikilla höystettynä, kun energiaa pursuava poppoo astuu lavalle mittelemään, kenen pokka pitää. Jokainen esitys on ensi-ilta, sillä sketsit luodaan aina paikan päällä yleisön toiveiden mukaisesti yleisön toimialaan tai toiveisiin liittyen. Improaalto räätälöi tilaisuuteesi sopivan esityskokonaisuuden toiveidesi mukaan. Sketsit valitaan tilanteen luonteen mukaisesti. Tilaaja voi esimerkiksi toivoa hurttia huumoria tai koulutuspäivän sisältöön sopivia sketsejä. Improaallon näyttelijät vuorovaikuttavat yleisön kanssa, pyytäen heiltä aiheita ja paikkoja sketsien pohjaksi. Näyttelijät kuuntelevat tarkalla korvalla yleisön tunnelmaa ja johdattelevat herkällä otteella katsojia hauskan äärelle. Esityksen kesto vaihtelee tilaajan toiveiden mukaan noin 30 minuutin ja 90 minuutin välillä. Improaalto on tunnettu improvisaatiolauluistaan eri tyylilajeilla, joita yleisö saa ehdottaa näyttelijöille.

LUE LISÄÄ: https://hysteria.fi/improvisaatio-improaalto/

UUTTA VIRTAA TYÖYHTEISÖÖN -TYHYPAKETTEJA TYÖYHTEISÖILLE

Tuntuuko paluu töihin etätyöskentelyn jälkeen jähmeältä? Onko viime aikoina työyhteisöönne liittynyt uusia työntekijöitä? Teatteri Hysterian työhyvinvointityöpajasta saatte uutta energiaa työyhteisöönne. Työpajassa osallistujat pääsevät ryhmässä tutustumaan improvisaatioharjoitteisiin, joiden avulla ryhmätyöskentelyyn tuodaan mukaan iloa ja huumoria. Improvisaation perusajatus, “moka on lahja”, antaa osallistujille eväitä hyväksyä omia erheitään lämminhenkisessä tunnelmassa. Työpaja sisältää virittäytymistä läsnäoloon sekä vuorovaikutukseen, josta siirrytään ryhmähenkeä kohottaviin hetkiin. Työpajan aikana kutkutellaan nauruhermoja, nautitaan yhdessä tekemisestä sekä innostutaan unohtamaan ajan kulku. Työpajat suunnitellaan ja räätälöidään tilaajan toiveiden mukaiseksi. Työpajat on mahdollista toteuttaa tilaajan toivomassa tilassa tai Hysterian tiloissa. Hysterian tiloihin on mahdollista saada kahvi- ja/tai lounastarjoilu sekä kierros Piirin uudistuvalla alueella.

LUE LISÄÄ: https://hysteria.fi/tyhyt/

VUOKRAA TEATTERI HYSTERIA JUHLIIN TAI KOKOUKSIIN

Törnävän Piiri on tunnettu laajoista puistoalueista sekä yhteisöllisyyttä henkivästä tunnelmasta. Hysterian tiloissa pystyt järjestämään tilaisuuden tai juhlan jopa sadalle hengelle. Tilan suuresta salista löytyy avaraa tunnelmaa ruokailun järjestämiseen sekä esiintymislava ohjelmanumeroihin. Törnävän Piirin alueelta löytyy myös intiimi kirkko ja kuvauksellisia puutarha-alueita. Hysterian vuokratilat soveltuvat hienosti häihin, kokouksiin ja muihin juhliin ja kokoontumisiin. Oli sitten kyseessä yhdistyksen tai yrityksen kokous, voit vuokrata tilamme palveluilla tai ilman. Tilaa voi vuokrata tyhjänä salina tai kalusteiden kanssa tilaisuuden luonteen mukaan. Hysterian tilaan kuuluvat iso sali, aula-ja narikkatilat sekä vessat. Tilan vieressä on parkkipaikka jopa 70 autolle. Hysterian tilat käsittävät kokonaisuudessaan noin 200 neliömetriä. Hysterian tilat ovat anniskelualuetta syyskuusta 2022 lähtien ja mahdolliset tarjottavat on sovittava Hysterian yhteistyökumppanin kautta toteutettaviksi. Hysteriasta saat kokonaisvaltaisen tarjouksen tarjottavineen ja ohjelmanumeroineen juhliisi.

LUE LISÄÄ: https://hysteria.fi/vuokratilat/

Seurala juhliin ja tilaisuuksiin

Teatteri Hysterian kautta voit vuokrata Seuralan juhlatilaa juhliin, tapahtumiin tai kokouksiin. Piirin portilla sijaitseva historiallinen rakennus huokuu eleganssia ja arvokkuutta. Seuralassa on juhlittu erilaisia tilaisuuksia, häitä ja tapahtumia jo vuosikymmenten ajan. Aikoinaan Seurala oli kovassa käytössä myös Törnävän piirimielisairaalan urheilu- ja liikuntaseuroilla. Seuralasta löytyy tilat noin 120 henkilön juhliin. Tilassa on suuri juhlasali esiintymislavalla ja parvella, kahviotila, perusvarusteltu keittiö ruoan valmistukseen, eteistilat ja vessat. Seuralan vieressä on parkkialue noin 30 autolle. Juhliin ja tapahtumiin laadukkaat ruuat toteuttaa Teatteri Hysterian yhteistyökumppani. Voit kuitenkin tuoda tilaan myös omat tarjottavat. Tila on anniskelusta vapaa, joten voit tuoda tilaan oman anniskelun.  Mikäli kaipaat juhliisi viihdettä, Teatteri Hysterian näyttelijät loihtivat juhliin kuin juhliin esityksellistä sisältöä. Myös tyhy- ja tykypalvelut kuuluvat erikoisalaamme.

LUE LISÄÄ: https://hysteria.fi/seurala/

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita

Näe ja koe