Opastettu kiertoajelu Seinäjoella - Visit Seinäjoki
Seinäjoen keskusta kuvattuna yläilmoista Kampusrannan alueelta.

Opastettu kiertoajelu Seinäjoella

Seinäjoki on idyllinen Etelä-Pohjanmaan maaseutua henkivän maakunnan keskus. Nuoressa vuonna 1960 kaupungiksi tulleessa 65 000 asukkaan kaupungissa on tilaa olla, asua, opiskella, tehdä töitä ja harrastaa. Tule tutustumaan Seinäjokeen paikallisen oppaan johdolla ja koe aito pohjalainen yrittäjähenkisyys ja kasvavan kaupungin tekemisen meininki.

Seinäjoki-kiertoajelun aikana nähdään bussista päin niin Alvar Aallon suunnittelemaa kuin modernimpaa arkkitehtuuria mm. JKMM- ja Uki-arkkitehdeiltä. Jokivarismaisemissa nähdään Seinäjoen opinto- ja yrityskeskittymä Frami sekä monien tapahtumien pitopaikka Seinäjoki Areena. Entisten sairaaloiden alueille rakentuneet kaupungiosat uusine toimintoineen historiallisissa rekennuksissa ovat upeita kokonaisuuksia. Seinäjoen historiasta nautitaan mm. Törnävän kartanon ympäristössä. Luonto- ja urheilukohteista tutustutaan Kyrkösjärven tekojärven alueeseen sekä Jouppilanvuoren ympäristön liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksiin. Lisäksi nähdään alueet, joihin vuosittain rakentuu valtakunnallisestikin suuret kesätapahtumat Tangomarkkinat, Provinssi ja Vauhtiajot.

Kierroksen kesto on n. 1,5 h ja se voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kierrokseen voidaan lisätä tutustuminen esimerkiksi Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan navetassa, Lakeuden Ristissä, Apila-kirjastossa tai OmaSp Stadionilla.

Opastuksen hinta:
160 € / ryhmä (arki ja lauantai), 240 € / ryhmä (sunnuntai)
Kesto: 1,5 h
Toteutettavissa vuoden ympäri.
Linja-autokuljetus varattavissa kiertoajelulle alkaen 250 € / auto.

Lisätiedot ja varaukset:
Visit Lakeus Oy, ryhmämyynti
puhelinnumero: 06 420 9023, sähköposti: sales@visitlakeus.fi

Lisää samanlaisia kohteita

Näe ja koe