Cube Escape Room - Visit Seinäjoki
Pakohuone Cuben logo

Cube Escape Room

Maailmalla suuren suosion saaneet pelit ovat rantautuneet Suomeen ja saaneet yhtä suuren suosion täälläkin. Pelissä sinut lukitaan joukkueesi kanssa huoneeseen ja teille annetaan määrätty aika ulospääsyä varten. Huoneesta pääsee ulos ratkomalla arvoituksia, löytämällä kätköjä ja suorittamalla erilaisia tehtäviä. Hyvään suoritukseen kuuluu yhteistyö ja kommunikointi joukkueen kanssa.

Cube tarjoaa Seinäjoella hieman lisähaastetta. Tarina on vahva osa Cuben pakopelejä ja siksi ulospääsy on vasta ensimmäinen vaihe. Huoneeseen voi jäädä jatkamaan mysteerien ratkomista. Rikollinen Rakastaja -pakopeli tarjoaa kolme vaikeustasoa, josta ensimmäinen on ulospääsy.

Cube on tuonut pakohuoneen myös lapsille! 6-12-vuotiaille tarkoitetussa huoneessa lapset pääsevät selvittämään Satumetsän mysteerit, kun paha velho Takkuparta on kaapannut metsän eläimiä. Tästäkin huoneesta löytyy lisähaaste. Lapset saavat valita huonetta ratkoessa haluavatko he suorittaa helpon, vai vaikean vaikeustason. Vaikeaan luonnollisesti uppoaa enemmän aikaa, joka on kriittinen asia pakohuoneessa.

Uskotko, että sinusta on selvittämään Cuben arvoitukset? Oletko Seinäjoen paras pakohuoneratkoja? Varaa aika ja tule testaamaan!

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita

Näe ja koe