Kalajärven Matkailukeskus - Visit Seinäjoki
Peräseinäjoen Kalajärven matkailukeskus sijaitsee Kalajärven järven rannalla

Kalajärven Matkailukeskus

Kalajärven Matkailukeskus on kävijämäärällä mitattuna Seinäjoen suurin matkailukohde. Peräseinäjoella sijaitsevalla alueella on tarjolla koko perheelle monenlaista tekemistä. Keskuksesta löytyvät muun muassa erityisesti lasten suosiossa oleva uimaranta, vesiliukumäki, täysin remontoitu puistogolf, tenniskenttä sekä uusi frisbeegolf-rata.

Alueen läheisyydessä on myös grillipaikka, esteetön luontopolku, kesäteatteri, sekä Suomen Siirtolaisuusmuseo, joka esittelee suomalaissiirtolaisten elämää eri puolella maailmaa. Näiden lisäksi alueella voi kalastaa tai pyöräillä vaikka järven ympäri. Talvisin retkiluistelurata metsässä ja hiihto järven jäällä ovat suosiossa.

Leirintä- ja majoituspalveluita löytyy alueelta useita erilaisia. Alue on luokiteltu pohjoismaisella leirintäalueluokituksella neljän tähden leirintäalueeksi, ja se on voittanut useita valtakunnallisia asiakasäänestyksiä. Keskuksessa sijaitsee 340-paikkainen karavaanialue, runsaasti vuokrattavia loma-asuntoja sekä telttailualue. Alueen sydämenä toimii Ravintola Kalajärvi Beach. Kesäkaudella A-oikeuksilla varustetusta ravintolasta löytyy kahvilatuotteiden lisäksi herkullisia pizzoja, hampurilaisaterioita sekä á la carte -annoksia. Karaoke raikaa viikonloppuisin disco-iltojen ohella ympäri vuoden.

Puistogolf on mukavaa ajanvietettä, joka soveltuu kaikille vauvasta vaariin. Sitä pelataan pienillä, kevyillä mailoilla. Kalajärven puistogolfrata on uudistettu vuonna 2021 ja sijaitsee aivan ravintolan kupeessa Kalajärven rannalla. Puistogolfradalta löytyy 18 eri tasoista väylää.

  • Hinnasto:
  • Aikuiset 7,50 €/henkilöä
  • Lapset alle 10v 5,50 €/henkilöä
  • Ryhmät yli 10 hlöä 6,50 €/henkilöä

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita

Näe ja koe