Aalto-mobiiliopas lapsille - Visit Seinäjoki
Lapset lukevat kirjaa Alvar Aallon kirjaston penkillä

Aalto-mobiiliopas lapsille

”Olen Topi-hiiri Seinäjoelta, asun Aallon kirjaston lastenosastolla ja opastan sinua arkkitehti Alvar Aallon suunnitteleman Aalto-keskuksen maailmaan. Kerron myös tarinoita isoisäni Hiiri-vaarin nuoruusvuosista, kun Aalto-keskusta vasta rakennettiin. Opastus alkaa Lakeuden Ristin kirkosta ja seurailee Aalto-keskuksessa olevia rakennuksia yksi kerrallaan, mutta voit hypätä opastuksen kyytiin mistä rakennuksesta vain. Opastuksessa on pieniä tehtäviä ja kysymyksiä pohdittavaksi, joista osassa tarvitsee kynää ja paperia. Voit tehdä näitä tehtäviä myös kotona.”

Voit käydä kanssani läpi kaikki rakennukset tai valita mieleisesi. Navigointi tapahtuu sovelluksen nuolien avulla. Mukaan kertomukseen pääsee selaimen kautta kotikoneilta, puhelimista ja tableteista, joissa on toimiva internetyhteys.”

Aalto mobiiliopas lapsille Seinäjoen Aalto-keskuksesta johdattaa tutustumaan Alvar Aallon arkkitehtuurin muotoihin, materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Lähde mukaan seikkailuun Topi-hiiren kanssa Seinäjoen Aalto-keskuksessa seuraamalla tätä linkkiä. Muista myös tutustua aikuisten mobiilioppaaseen täällä. Seinäjoen Aaltokeskuksesta löytyy kivaa kaikille – inspiroitukaa Aallosta koko perheen kanssa!

Lisää lapsiperheiden kohteista näet osoitteessa lakeudelle.fi

NETTISIVUT
  • Osoite:

  • Koulukatu 24

  • Sijainti kartalla:

  • Aalto-mobiiliopas lapsille

Lisää samanlaisia kohteita

Näe ja koe