Kalevan Navetta - Visit Seinäjoki
Kalevan Navetan sisäänkäynti kuvattuna kesäll kukkapusikon takaa.

Kalevan Navetta

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta on Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitseva monipuolinen ja säväyttävä taiteen, kulttuurin ja tapahtumien koti. 130-vuotias punatiilinen navettarakennus kokoaa korkean kattonsa alle mm. nykytaidenäyttelyitä, kerho- ja kurssitoimintaa, konsertteja sekä ruokaelämyksiä.  Kalevan Navetan monipuoliset tilat ja toiminnot kutsuvat viihtymään ja viettämään aikaa perheen ja ystävien kesken.

Kalevan Navetan ensimmäinen kerros tarjoaa monipuolisia taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksia mm. Seinäjoen kansalaisopiston sekä Taito Etelä-Pohjanmaan kurssien merkeissä. Katutasosta löytyy myös käsityö- ja lahjatavaroiden erikoisliike Taito Shop Seinäjoki, Taidelainaamo Parsi sekä viihtyisä kahvila- ja lounasravintola Äärellä. Talon toinen ja kolmas kerros kutsuvat nauttimaan Seinäjoen taidehallin vaihtuvista nykytaidenäyttelyistä sekä tapahtumista.

Kalevan Navetta mahdollistaa myös persoonalliset puitteet tapahtumille ja erilaisille tilaisuuksille. Talon keskikerroksessa sijaitseva 300-neliöinen Hugo-sali soveltuu niin konserttien, kokousten ja seminaarien kuin perhejuhlien järjestämiseen. Ylimmän kerroksen Vintti-näyttelytila puolestaan toimii mieleenpainuvana kokoustilana.

Kalevan Navetan toimijat:
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut, lastenkulttuurikeskus Louhimo, Seinäjoen taidehalli, Taito Etelä-Pohjanmaa ry, Taito Shop Seinäjoki, Seinäjoen taitokeskus, käsityö- ja muotoilukoulu Näppi, ravintola Äärellä Kuppi + Kattila, Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö, Seinäjoen taiteilijaseuran taidelainaamo Parsi, Seinäjoen kansalaisopiston puu- ja metallityön verstaat.

NETTISIVUT
  • Osoite:

  • Nyykoolinkatu 25

  • Puhelin:

  • 050 514 3407
  • Sijainti kartalla:

  • Kalevan Navetta

Lisää samanlaisia kohteita

Näe ja koe