Talvilomalle Seinäjoelle – lapsiperheen talvilomanen - Visit Seinäjoki

Talvilomalle Seinäjoelle – lapsiperheen talvilomanen

Lähde lähilomalle – Lapsiperheen suosikkikohteet Seinäjoella

Talven selkä taittuu mukavasti parin päivän visiitillä Seinäjoelle. Pakkaa porukka autoon tai tule vaikka junalla. Meille on helppo tulla ja ottaa pieni irtiotto arjesta vaikkapa perheen kesken.

Ideoi oma park

Seinäjoen Ideapark on talviloman säävarmin kohde, jossa riittää iloa kaikenikäisille. Temppuilu on terveellistä, sitä on tarjolla hyppyjen kera Duudsonit Activity Parkissa. Viihdekeskus Hollywood tarjoaa lisähupia, miten olisi vaikka perheen keilaus- ja minigolfturnaus? Välillä on toki lupa karata hetkeksi shoppailemaan Ideaparkin yli sataan liikkeeseen. Myös ruokailu onnistuu saman katon useissa eri ravintoloissa.

Seinäjoki Ravintola Taikuri ruokailu

Laske Apilan kolot

Reissun kulttuuriannos löytyy kätevästi Seinäjoen ylpeydestä, Aalto-keskuksessa sijaitsevasta kansainvälisesti palkitusta Apila-kirjastosta. Se on paikka, johon voi mennä viihtymään ja ihailemaan kaunista arkkitehtuuria. Käykää vaikka laskemassa, kuinka monta koloa Apilan sisäseinistä löytyy. Ja jos vähänkin polskuttaa, niin lähietäisyydeltä löytyy uimahalli kuntosaleineen.

Jääseikkailun taikaa

Luistimet jalkaan ja jääseikkailu voi alkaa. Seinäjoella löytyy 400 metriä pitkä tekojäärata, jossa voi liidellä jäiden prinsessana tai kurvailla lätkätähtenä – tyyli on kaikille vapaa. Mitäs jos vaikka videoisitte porukan parhaat kuviot ja pistäisitte ne kaikkien ihailtavaksi Instagramiin hästägillä #visitseinäjoki #talviseikkailu?

Jekkuilua Joupiskalla

Ihan parasta talvilomalla on tietysti ulkoilu jekkuillen. Lumisotaa, hurjia pulkkakisoja, reilejä, hyppyreitä ja vauhdikkaita rinteitä. Jouppilanvuorella jekkuilu on luonnollista, sillä itse Duudsonitkin ovat siellä aikoinaan harrastaneet kaikenlaista hassua. Ja jos nälkä yllättää, niin Ravintola Joupiskalta löytyy paljon herkkuja.

Aarnikotkan kota kutsuu

Aarnikotka on iso taikaeläin, jolla on leijonan ruumis ja kotkan pää. Tuolla taruolennolla on oma kota Seinäjoella, tervetuloa vierailulle jos uskallatte. Hyvin harvoin, jos milloinkaan, on aarnikotkaa nimikkokodallaan näkynyt. Mutta jos porukka kaipaa lisäjännitystä, niin makkaranpaiston lomassa voi kuulua aarnikotkan kutsu. Näin löydät Aarnikotkan kodalle.

Lakeuden tunnelmaan

Perhelomailuun sopii mainiosti Original Sokos Hotel Vaakuna. Hiljattain uudistettu hotelli on huippukunnossa ja sijaitsee hyvällä paikalla. Torikeskuksen yhteydessä olevassa Vaakunassa on tarjolla erityisiä mediahuoneita, joiden leveissä sängyissä on loistavat olosuhteet leffojen katseluun.

Tervetuloa visiitille, antakaa avaruuden pääkaupungin hyvän fiiliksen vaikuttaa. Yhteinen aika ja hyvät hetket perheen kesken auttavat jaksamaan myös arjen haasteita. Ja jos oikein innostutte, niin kyllä meillä täällä löytyy vapaita tontteja uusille asukkaille. Meillä on tilaa, ihan kaikelle.

Lisää samanlaisia retkiä