Sukkulaseikkailu Seinäjoelle - Visit Seinäjoki
Visit Seinäjoki - Sukkulaseikkailu Seinäjoelle

Sukkulaseikkailu Seinäjoelle

Sukkulaseikkailu avaruuden pääkaupunkiin Seinäjoelle on viikonlopun mittainen pyrähdys avaraan olotilaan. Ota mukaan hellusi tai tulkaa useamman pariskunnan voimin, meillä riittää tilaa ja tunnelmaa.

Ravintola Alma – Jugend tunnelmaa ja lähiruokaa

Ravintola Alma tarjoilee Jugend henkistä silmänruokaa sekä makunystyröitä hivelevää lähiruokaa. Maukkaat annokset valmistuvat vanhan Rautsikan talonmiehen asunnon tilalle tehdyssä modernissa keittiössä huippuammattilaisten voimin. Viihdy, nauti ja ihastu Ravintola Almaan!

Ravintola Alma Seinäjoki herkullinen ruoka-annos
Seinäjoen kartan tutkintaa drinkkien äärellä

Kukkaro auki tunnelmaan

Mikäpä muu veisi ihmisen oikeaan vireystilaan yhtä hyvin kuin shoppailu? Toisin kuin miehet väittävät, se on oikeasti inspiroivaa toimintaa. Ostoksilla olevan naisen kokeilunhalu kasvaa, sillä vaatteilla on terapeuttinen vaikutus. Jos puoliso ei ole vielä hurahtanut vaatekauppojen mystikkaan, juuri nyt on se oikea hetki. Jos ei muusta syystä, niin ainakin se yllättäisi vaimon totaalisesti. Ja yllätykset ovat parasta polttoainetta lemmenlomalla.

Naiset näyteikkunaostoksilla
Vaateliike Seinäjoen keskustassa.

Valkoinen Puu herkkusuille

Kahvihetki kaupungin suosituimmassa kohtaamispaikassa Valkoisessa Puussa nostaa tunnelmaa seuraavalle linnunradalle. Lifestyleyrityksessä voi herkutella amerikkalaisilla kakuilla ja leivonnaisilla, joiden reseptit ovat kulkeutuneet yrittäjän sukuperintönä Seinäjoelle. Kahvilasta löytyy myös ihania sisustustavaroita, jos shoppailunälkä jäi kurnimaan mielissä.

Ystävykset nauttimassa herkullisistä leivoksista Valkoisessa puussa.
Herkullinen porkkanakakku valkoisessa puussa.

Vaakatasoon Vaakunassa

On pienen huilaushetken aika. Sukkulaseikkailuun sopiva yöpymispaikka löytyy Original Sokos Hotel Vaakunasta, joka on kokenut hiljattain mittavan muodonmuutoksen. Siellä on myös tarjolla erityisiä mediahuoneita, joissa seinän täyttää iso screen ja lattianrajassa kulkevan valaistuksen voi säätää leffatunnelmaan. Hotellin sijainti on erinomainen, joten sieltä on helppo kävellä teatteriin ja ravintoloihin.

Pariskunta ilmoittautuu hotellin respaan
Pariskunta makaa sängyllä Original Sokos Hotel Vaakunassa
Pariskunta makaa sänhyllä Original Sokos Hotel Vaakunassa
Nainen laittautuu hotellin kylpyhuoneessa.

Virittäydy kulttuuritaajuuksille

Rouheutta ja Rock’n’rollia huokuvan Rytmikorjaamon laaja keikkatarjonta tuo huippustarat Seinäjoelle! Alkaako menovaihde jo mennä päälle? Tsekkkaa Rytmikorjaamon sivuilta keikkakalenteri ja lähde nauttimaan lemppariartistisi showsta!

Maljojen kilistys ystävien kesken Seinäjoen Kaupunginteatterin aulassa.

Juurella vie makujen huipulle

Kulttuurinautinnon vie seuraavalle tasolle Ravintola Juurella, joka on noussut rakettimaisesti suomalaisten ravintoloiden tähdistöön. Siellä tarjotaan maakunnan omista antimista luomuksia, joissa on kaikki atomit kohdallaan. Täällä voit nauttia ensiluokkaisesta palvelusta ja ajattomasta tunnelmasta.

Viinilasien kilistys Ravintola Juurella.
Pariskunta tutkailee menua Ravintola Juurella.
Kastikkeen kaato lautaselle
Ystävykset nauttivat hyvästä ruuasta Ravintola Juurella.

Kiireetön aamu alkaa aamiaisella ja kävelylenkillä, jossa voi tutustua Aalto-keskuksee. Kultturelli piipahduspaikka on myös rautatieaseman vieressä sijaitseva Varikko Galleria, jossa työskentelevät paikalliset ja vierailevat taiteilijat. Tila on avoinna klo 11 –17 ja siellä on usein vaihtuvia näyttelyitä.

Avaruus on avoin tunnetila, antakaa tähtihetkille tilaisuus. Meillä on Seinäjoella tarjota siihen sopivat mausteet.

Lisää samanlaisia retkiä