Sukkulaseikkailu Seinäjoelle - Visit Seinäjoki
Visit Seinäjoki - Sukkulaseikkailu Seinäjoelle

Sukkulaseikkailu Seinäjoelle

Sukkulaseikkailu avaruuden pääkaupunkiin Seinäjoelle on viikonlopun mittainen pyrähdys avaraan olotilaan. Ota mukaan hellusi tai tulkaa useamman pariskunnan voimin, meillä riittää tilaa ja tunnelmaa.

Ravintola Alma – Jugend tunnelmaa ja lähiruokaa
Ravintola Alma tarjoilee Jugend henkistä silmänruokaa sekä makunystyröitä hivelevää lähiruokaa. Maukkaat annokset valmistuvat vanhan Rautsikan talonmiehen asunnon tilalle tehdyssä modernissa keittiössä huippuammattilaisten voimin. Viihdy, nauti ja ihastu Ravintola Almaan!

Ravintola Alma Seinäjoki herkullinen ruoka-annos

Kukkaro auki tunnelmaan
Mikäpä muu veisi ihmisen oikeaan vireystilaan yhtä hyvin kuin shoppailu? Toisin kuin miehet väittävät, se on oikeasti inspiroivaa toimintaa. Ostoksilla olevan naisen kokeilunhalu kasvaa, sillä vaatteilla on terapeuttinen vaikutus. Jos puoliso ei ole vielä hurahtanut vaatekauppojen mystikkaan, juuri nyt on se oikea hetki. Jos ei muusta syystä, niin ainakin se yllättäisi vaimon totaalisesti. Ja yllätykset ovat parasta polttoainetta lemmenlomalla.

Ostosturnee odottaa: Aukia, Pentik, Zico´s, Boutique S, Marimekko, Halonen ja Wipper…

Valkoinen Puu herkkusuille
Kahvihetki kaupungin suosituimmassa kohtaamispaikassa Valkoisessa Puussa nostaa tunnelmaa seuraavalle linnunradalle. Lifestyleyrityksessä voi herkutella amerikkalaisilla kakuilla ja leivonnaisilla, joiden reseptit ovat kulkeutuneet yrittäjän sukuperintönä Seinäjoelle. Kahvilasta löytyy myös ihania sisustustavaroita, jos shoppailunälkä jäi kurnimaan mielissä.

Vaakatasoon Vaakunassa
On pienen huilaushetken aika. Sukkulaseikkailuun sopiva yöpymispaikka löytyy Original Sokos Hotel Vaakunasta, joka on kokenut hiljattain mittavan muodonmuutoksen. Siellä on myös tarjolla erityisiä mediahuoneita, joissa seinän täyttää iso screen ja lattianrajassa kulkevan valaistuksen voi säätää leffatunnelmaan. Hotellin sijainti on erinomainen, joten sieltä on helppo kävellä teatteriin ja ravintoloihin.

Virittäydy kulttuuritaajuuksille

Rouheutta ja Rock’n’rollia huokuvan Rytmikorjaamon laaja keikkatarjonta tuo huippustarat Seinäjoelle! Alkaako menovaihde jo mennä päälle? Tsekkkaa Rytmikorjaamon keikkakalenteri ja lähde nauttimaan lemppariartistisi showsta!

Juurella vie makujen huipulle
Kulttuurinautinnon vie seuraavalle tasolle Ravintola Juurella, joka on noussut rakettimaisesti suomalaisten ravintoloiden tähdistöön. Siellä tarjotaan maakunnan omista antimista luomuksia, joissa on kaikki atomit kohdallaan. Täällä voit nauttia ensiluokkaisesta palvelusta ja ajattomasta tunnelmasta.

Huomenta hyvään päivään
Kiireetön aamu alkaa aamiaisella ja kävelylenkillä, jossa voi tutustua Aalto-keskukseen. Kultturelli piipahduspaikka on myös rautatieaseman vieressä sijaitseva Varikko Galleria, jossa työskentelevät paikalliset ja vierailevat taiteilijat. Tila on avoinna klo 11 –17 ja siellä on usein vaihtuvia näyttelyitä.

Avaruus on avoin tunnetila, antakaa tähtihetkille tilaisuus. Meillä on Seinäjoella tarjota siihen sopivat mausteet.

Lisää samanlaisia retkiä