123456789

Se och upplev Alvar Aalto i Seinäjoki

Låt Aalto inspirera

Alvar Aalto är en legendarisk finsk arkitekt och historisk person. Aaltos handavtryck syns starkt i Seinäjoki och intresserar arkitekturvänner både nationellt och internationellt. Aalto har dock mycket att ge åt oss alla. Seinäjokis arkitektoniska helhet kombinerad med stadens tjänster är ett unikt tillfälle att inspireras och bli intresserad – upptäcka skönhet och kulturhistorisk betydelse i Seinäjoki samt njuta av vad Södra Österbottens landskapscentrum har att erbjuda. Seinäjokis Aalto-centrum erbjuder alla besökare fantastiska upplevelser och sevärdheter, där du kan trivas själv, men vänner eller hela familjen.

Aalto inspirerar är en helhet som bildas av Aalto-sevärdheter, -produkter och -tjänster och som erbjuder både färdiga paket och möjligheter till egna skräddarsydda lösningar. Den ger inspiration till att se, göra, uppleva och pröva. Aalto inspirerar ger var och en möjligheten att njuta av sin egen kreativitet och inhämta kunskap från Aalto. Bekanta dig med Aalto-sevärdheterna och -produkterna, välj de mest intressanta och låt Aalto inspirera!

#aaltoinspiroi #aaltocities

Aalto-broschyrer och videor

Broschyrer

Aalto-centret Seinäjoki 2018 FI EN JAP
Aalto Seinäjoki FI/EN/SV
Seinäjokis stolthet Aalto-centret FI EN SV
Världens största Aalto-glassamling FI

Aalto-video 2016

På videon, som har spelats in av Katja Lösönen, betonas att Aalto-centret är gjort för människorna: det är en arbetsplats, en festplats och en fritidsplats. Videon blev färdig år 2016.

Aalto-video 2016 i Youtube

Upplev och lyssna på Alvar Aalto här.

Aalto-berättelsen

Läs berättelsen i sin helhet här.

Share This