Lakeuden Vinttisauna ja -kapsu - Visit Seinäjoki
Original Sokos Hotel Lakeuden kapsuvintti, josta avoin näkömä Lakeuden Ristille ja Seinäjoen keskustaan.

Lakeuden Vinttisauna ja -kapsu

Original Sokos Hotel Lakeuden 8. kerroksessa sijaitsevasta vinttisaunatilasta avautuu huikeat näköalat yli Seinäjoen kaupungin. Silmien eteen avautuu Alvar Aallon suunnittelema Aalto-keskus koko komeudessaan.

Vinttisaunatilat on täysin uudistettu vuonna 2019. Vinttisaunan kosteissa löylyissä viihtyy vaikka pidemmänkin aikaa ihastellen samalla upeaa maisemaa. Löylyjen välillä voi vilvoitella mukavasti isolla terassilla. Vinttikapsussa puolestaan järjestyy onnistunut kokous, jossa voi käyttää kapsun ajanmukaista kokousvarustelua sekä televisionäyttöä. Kapsuun ja terassille räätälöimme monipuolisia tarjoiluja rennosta saunamenusta illalliseen tai grilli-iltaan, jossa kokki valmistaa maistuvat syötävät grillissä terassilla. Kapsussa voi viihtyä kuunnellen taustamusiikkia, tai vaihtoehtoisesti voi kokeilla karaoken laulamista.

Sauna- ja pukutiloihin sopii kerrallaan noin 10 hengen ryhmä. Kapsussa on pitkän pöydän äärellä 16 istumapaikkaa, ja terassille sopii istumaan jopa 30 henkeä. Vinttikapsun voi tilata käyttöön ilman saunaa tai saunan kanssa.

Varaukset Seinäjoen Sokos Hotellien myyntipalvelusta sähköpostitse: myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi, puhelinnumero: 010 7648100

Lisää samanlaisia kohteita