Maku- ja arkkitehtuurimatka Aallon Seinäjoelle - Visit Seinäjoki
Äärellä -ravintolan ruoka-annos lautasella.

Maku- ja arkkitehtuurimatka Aallon Seinäjoelle

Ohjelma:

Kultturellin päivän aikana tutustutaan Alvar Aallon Seinäjoelle suunnittelemien rakennusten lisäksi Kalevan Navetan taide- ja kulttuurikeskukseen. Iltaa on mahdollista juhlistaa elämysillallisella.

Opastetulla kävelykierroksella tutustutaan Alvar Aalon suunnittelemaan maailmanlaajuisesti ainutlaatuiseen kulttuuri- ja hallintokeskukseen. Aalto-keskuksessa on kuusi rakennusta: Lakeuden Ristin kirkko, seurakuntakeskus, kaupungintalo, kirjasto, valtion virastotalo ja kaupunginteatteri. Kesäaikaan on mahdollista käydä Lakeuden Ristin tornissa ihailemassa Seinäjokea 55 metrin korkeudesta. Kierroksella tutustutaan myös JKMM-arkkitehtien suunnittelemaan Apila-kirjastoon, joka on yhdistetty maanalaisella käytävällä Aallon kirjastoon. Aallon kirjastossa on nähtävillä maailman laajin yksityinen Aalto-lasikokoelma.

Lounaasta nautitaan kaupunginteatterin teatteriravintolassa tai Kalevan Navetan taide- ja kulttuurikeskuksen Äärellä ravintolassa. Lounaan jälkeen tutustutaan Kalevan Navetan oppaan johdolla 1900-luvun alun miljöössä toimivan taide- ja kulttuurikeskuksen tarjontaan. Piipahdetaan saman katon alla toimivan Seinäjoen Taidehallin näyttelyissä ja tehdään pohjalaisia ostoksia Taito Shop Seinäjoessa.

Seuraavaksi suunnataan Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museoon Seinäjoen keskustaan tutustumaan vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön. Museo toimii Alvar Aallon suunnittelemassa Etelä-Pohjanmaan Suojeluskuntapiirin talossa. Nautitaan iltapäiväkahvit ihastuttavassa Valkoinen Puu kahvilassa. Ohjelman kesto kokonaisuudessaan n. 5,5 tuntia.

Lisämaksusta päivän loppuhuipennukseksi on varattavissa elämyksellinen illallinen ravintola Juurella Seinäjoen keskustorin laidalla. Satokauden ympärille paikallisista raaka-aineista rakentuva illallinen on ikimuistoinen elämys.

Hinta alkaen alk. 49 € / henkilö, kun ryhmässä on väh. 25 hlöä

Hintaan sisältyy:

  • Opastettu kävelykierros Seinäjoen Aalto-keskuksessa, kesto n. 1,5 h
  • Lounas teatteriravintolassa tai Äärellä ravintolassa
  • Tutustuminen Kalevan Navettaan opastetulla talokierroksella
  • Pääsymaksut ja opastettu tutustuminen Seinäjoen Taidehallin näyttelyyn
  • Pääsymaksut ja opastettu tutustuminen Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museoon
  • Kahvit makean kera kahvila Valkoinen Puu

Lisämaksusta:

  • elämysillallinen ravintola Juurella
  • ruokajuomat ruokailujen yhteydessä
  • majoitus

Ohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveitten mukaan. Hintoihin ei sisälly kuljetusta, vaan matkat tapahtuvat ryhmän erikseen varaamalla kuljetuksella. Tilaukseen lisätään ryhmäkohtainen palvelumaksu 30 €. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tutustu ryhmämatkaehtoihin Visit Lakeuden verkkosivuilla.

Varaukset:

Visit Lakeus Oy, puhelinnumero: 06 420 9023, sähköposti: sales@visitlakeus.fi

Lisää samanlaisia kohteita