123456789

Alvar Aalto

Näe ja koe Aalto Seinäjoella

Anna Aallon inspiroida

Alvar Aalto on legendaarinen suomalainen arkkitehti. Aallon kädenjälki näkyy vahvana Seinäjoella ja kiinnostaa arkkitehtuurin ystäviä sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Aallolla on kuitenkin annettavaa meille kaikille. Seinäjoen rakennustaiteellinen kokonaisuus yhdistettynä kaupungin palveluihin on ainutlaatuinen tilaisuus inspiroitua ja innostua – havaita kauneutta ja kulttuurihistoriallista painoarvoa Seinäjoella sekä nauttia Etelä-Pohjanmaan maakunnan keskuksen tarjonnasta.

Aalto-inspiroi on Aalto-kohteiden, -tuotteiden ja -palveluiden kokonaisuus, joka tarjoaa niin valmiita paketteja kuin mahdollisuuksia omavalintaiseen räätälöintiin. Se innoittaa näkemään, tekemään, kokemaan, kokeilemaan. Aalto inspiroi antaa jokaiselle mahdollisuuden nauttia omasta luovuudestaan ja ammentaa Aallosta. Tutustu Aalto-kohteisiin ja tuotteisiin, valitse kiinnostavimmat ja anna Aallon inspiroida!

#aaltoinspiroi #aaltocities

Aalto-esitteet ja videot

Esitteet

Aalto-keskus Seinäjoki 2016 (pdf, 1.26 Mt) The Aalto Centre Seinäjoki 2016 (English) (pdf, 1.27 Mt) Aalto-keskus Seinäjoki 2016 (japani) (pdf, 1.33 Mt) Aalto Seinäjoki (suomi, English, svenska) (pdf, 4.01 Mt) Seinäjoen ylpeys Aalto-keskus (pdf, 0.38 Mt) The Aalto Centre, the pride of Seinäjoki (pdf, 0.38 Mt) Seinäjokis stolthet Aalto-centret (pdf, 0.38 Mt) Maailman suurin Aalto-lasikokoelma (pdf, 1.76 Mt)

Aalto-video 2016

Katja Lösösen kuvaamalla videolla korostuu se, että Aalto-keskus on tehty ihmisille: se on työpaikka, juhlapaikka ja ajanvietepaikka. Video valmistui vuonna 2016. https://www.youtube.com/watch?v=sfvq2npB2Bg   Koe ja kuuntele Alvar Aalto osoitteessa: https://tarinasoitin.fi/seinajoenaalto

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!

Share This