123456789
Ähtäri Zoo

Etelä-Pohjanmaan TOP 12 vierailukohteet

2. Ähtäri Zoo

Osoite:

Karhunkierros 150, 63920 Ähtäri

Puhelin:

030 62150

Sähköposti:

info@ahtarizoo.fi

2. Ähtäri Zoo – Pandojen koti

Ähtäri Zoo on Suomen ensimmäinen, luonnonmukainen eläinpuisto, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi retkelle luonnon ihmeelliseen maailmaan kokemaan iloa ja oivalluksia luonnon ja eläinten parissa.

Ähtäri Zoossa viihtyvät vierailijoiden lisäksi eläimet, joita asuu eläinpuistossa noin 60 eri lajia. Keväällä 2018 Ähtäriin muutti Kiinasta kaksi pandaa, Lumi ja Pyry, ja samaan aikaan eläintarhan yhteyteen valmistui Pandatalo sekä luonnonmukainen tarha-alue, joka on yksi maailman suurimmista. Pandatalossa sijaitsee sisätarhat, eläinlääkintä- ja tekniset tilat, sekä omana kokonaisuutena ravintola- ja asiakastilat. Ähtäri Zoo on tunnettu myös  karhuistaan, ja nähtävillä on myös monia muita jännittäviä havumetsävyöhykkeen lajeja, kuten ahma, susi, ilves sekä erittäin uhanalainen lumileopardi ja takini eli härkägemssi. Ähtäri Zoon Kotieläintila Farmi esittelee maatilan elämää ja eläimiä.

Ähtäri Zoosta ja lähialueelta löytyy myös paljon hauskaa tekemistä koko perheelle vuodenajasta riippumatta!

Ähtäri Zoo sijaitsee Ähtärissä, noin 90 km:n päässä Seinäjoelta. Helpoiten pääset eläinpuistoon omalla autolla. Seinäjoelta pääsee Ähtäriin myös junalla.

Lisätietoja: ahtarizoo.fi

Sijainti kartalla:

2. Ähtäri Zoo – Pandojen koti
Share This