123456789
Ähtäri Zoo

Etelä-Pohjanmaan TOP 12 vierailukohteet

2. Ähtäri Zoo

Osoite:

Karhunkierros 150, 63920 Ähtäri

Puhelin:

030 62150

Sähköposti:

info@ahtarizoo.fi

2. Ähtäri Zoo – Pandojen koti

Ähtäri Zoo on Suomen ensimmäinen, luonnonmukainen eläinpuisto, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi retkelle luonnon ihmeelliseen maailmaan kokemaan iloa ja oivalluksia luonnon ja eläinten parissa.

Ähtäri Zoossa viihtyvät vierailijoiden lisäksi eläimet, joita asuu eläinpuistossa noin 60 eri lajia. Ähtäri Zoo tunnetaan erityisesti karhuista, mutta nähtävillä on myös monia muita jännittäviä havumetsävyöhykkeen lajeja, kuten ahma, susi, ilves sekä erittäin uhanalainen lumileopardi ja takini eli härkägemssi.

Keväällä 2018 Ähtäriin muuttaa Kiinasta kaksi pandaa, uros Hua Bao ja naaras Jin Baobao. Pandojen sijoittamisessa Ähtäriin on kysymys Kiinan ja Suomen välisestä jättiläispandojen suojeluhankkeesta.Hankkeen yhteinen tavoite on saada jättiläispanda lisääntymään Ähtärin luonnonmukaisissa oloissa.

Eläintarhan yhteyteen valmistuu Pandatalo sekä luonnonmukainen tarha-alue, joka on yksi maailman suurimmista. Pandatalossa sijaitsee sisätarhat, eläinlääkintä- ja tekniset tilat sekä omana kokonaisuutena ravintola- ja asiakastilat.

Ähtäri Zoon uusi Kotieläintila esittelee maatilan elämää ja eläimiä.

Ähtäri Zoo sijaitsee Ähtärissä, noin 90 km:n päässä Seinäjoelta. Helpoiten pääset eläinpuistoon omalla autolla. Seinäjoelta pääsee Ähtäriin myös junalla.

Lisätietoja: ahtarizoo.fi

Sijainti kartalla:

Share This

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!