Kalevan Navetta - Visit Seinäjoki
Kalevan Navetan sisäänkäynti kuvattuna kesäll kukkapusikon takaa.

Kalevan Navetta

Konst- och kulturcentret Kalevan Navetta är ett mångsidigt och imponerande hem för konst, kultur och evenemang i närheten av Seinäjoki centrum. Under det höga taket i den 130 år gamla ladugården av rödtegel ordnas bland annat utställningar med nutidskonst, klubb- och kursverksamhet, konserter och matupplevelser. De mångsidiga utrymmena och verksamheterna i Kalevan Navetta lockar familj och vänner att umgås tillsammans.

På första våningen i Kalevan Navetta erbjuds mångsidiga möjligheter att utöva konst och kultur på bland annat Seinäjoki medborgarinstituts och Taito Södra Österbottens kurser. På gatunivå finns också Taito Shop Seinäjoki, en specialbutik med hantverk och gåvoartiklar, Taidelainaamo Parsi (konstutlåning) och hemtrevliga caféet och lunchrestaurangen Äärellä. På husets andra och tredje våning kan du njuta av Seinäjoki konsthalls varierande utställningar och evenemang.

Kalevan Navetta utgör också en personlig ram för evenemang och olika slags tillställningar. Den 300 kvadratmeter stora Hugo-salen på husets mellersta våning lämpar sig för såväl konserter, möten, seminarier och familjefester. Utställningslokalen Vintti på översta våningen fungerar som en minnesvärd konferenslokal.

Aktörer i Kalevan Navetta:
Seinäjoki City Cultural Services, Barnkulturcentret Louhimo, Seinäjoki Konstcentrum, Taito Sydösterbotten rf; Taito Shop Seinäjoki, Seinäjoki Handarbetescenter, Näppi Handarbetes- och Designskola, Restaurang Äärellä Kuppi + Kattila, Konstuniversitetets Seinäjoki-enhet, Seinäjoki Konstnärsförenings Konstutlåning Parsi, Seinäjoki Medborgarinstituts Trä- och Metallverkstäder.

WEBBPLATSER
  • Adress:

  • Nyykoolinkatu 25

  • Telefon:

  • 050 514 3407
  • Läge på kartan:

  • Kalevan Navetta

Lägg till liknande föremål