• Lenkkeilijät Seinäjoella

    Visit Seinäjoki


Upplevelser, shopping och god mat i Seinäjoki

SEINÄJOEN SEUTU och LAKEUDELLE

I sociala medier #visitseinäjoki

ALKAEN KESÄKUUN ALUSTA✖️

Meidän opiskelija Miisa on meillä myös kesällä! Hän tekee kampaamo leikkauksia ja -värjäyksiä sekä raidoituksia. Häneltä saat myös ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilun.

#glohairseinäjoki #kampaamoseinäjoki #kampaajaseinäjoki #parturikampaamoseinäjoki #hiuksetseinäjoki #seinäjoki #avaruudenpääkaupunki #visitseinäjoki #visitlakeus #ilmajoki #kurikka #lapua #vaasa #jalasjärvi #eteläpohjanmaa
...

8 0

Kaupunkihotelli juuri sinulle❤️

Jos etsit sopivaa hotellia keskellä kaupunkia ja tapahtumia, niin suunnittele lomasi meille!😍 Meidän huoneissa on ihana rentoutua, kun on päivän ja illan viettänyt tapahtumien äärellä!

#vaakunaseinäjoki #sokoshotels #visitlakeus #visitseinäjoki #hotellielämää #tapahtumiensuurkaupunki #kaupunkihotelli #arkeajajuhlaa
Kuva: tuukkakiviranta
...

16 0

HUHTIKUUSSA ÄÄRELLÄ LOUNAALLA JÄLKIRUOKA KAUPAN PÄÄLLE!✨ Tällä viikolla lounasmakuina noutopöydässä on

tiistaina ja keskiviikkona klo 11-14
MAISSIKANAA JA TOMAATTISALSAA
ja
UUNIKALAA MAUSTEISESSA KERMAKASTIKKEESSA
tai
PÄIVÄN KASVISRUOKA

sekä torstaina ja perjantaina klo 11-14
POSSUA JA HUNAJAYRTTIKASTIKETTA
ja
KASVISPYÖRYKÖITÄ JA PAPRIKAKASTIKETTA

Pääruokien lisäksi lounaalla on maistuvia salaatteja, lämpimiä lisukkeita ja tuoretta talon leipää, ruokajuomana vesi sekä kahvi/tee ja huhtikuun ajan päivän jälkiruoka. Pihassa on kahden tunnin ilmainen pysäköinti pysäköintikiekolla, automaatista noudettavalla lipukkeella tai parkkisovelluksella. Ravintola on esteetön.

Olemme avoinna Kalevan Navetassa:
MA suljettu
TI-PE 11.00-21.30
LA 12.00-21.30
SU suljettu✨

Huhtikuussa lounaan hintaan kuuluu päivän jälkiruoka. Tarjous on voimassa 2.4.-30.4.2024. Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioista ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.

#äärellä #äärelläkuppijakattila #kalevannavetta #lounasseinäjoki #visitseinäjoki #visitlakeus kalevannavetta
...

4 0

Maailman päivä / Earth day 22.4. 💚

Hostel Bjorkenheimin arvoihin kuuluu suuresti ympäristövastuullisuus. Näin maailman päivänä Haluamme listata meidän toimintatavat, joilla kannamme vastuun veden, elinympäristön ja ilman hyväksi.

🌿 tiloissamme on ekologiset pesuaineet myös asiakkaidemme käytettävänä.
🌿 WC-tiloissamme ei ole käsipaperia. Asiakkaat käyttävät huoneista löytyvää käsipyyhettä asioidessaan WC:ssä.
🌿 kierrätämme pahvi-, paperi-, metalli-, lasi-, bio- ja sekajätteen. Lisäksi kierrätämme pantilliset pullot ja tölkit sekä paristot ja lamput.
🌿 yrittäjän työmatkat taittuvat kaasuautolla

.
.
.

#majoitus #majoitusta #hostelbjorkenheim #seinäjoki #visitseinäjoki #visitlakeus #maakuntamatkailu #kotimaamatkailu #maailmanpäivä #earthday #ympäristövastuullisuus #tangomarkkinat #ilmajoenmusiikkijuhlat #tapahtumat #suomenhostellit #matkailu #budjettimatkailu #perhematkailu #perheloma #urheilu #joukkue
...

19 0