Huipulla Ravintola - Visit Seinäjoki
Ravintola Huipulla ravintolasali Joupiskalla.

Huipulla Ravintola

Joupiskan laskettelurinteiden juurella sijaitsevaan Huipulla Ravintolaan on helppo poiketa Joupiskan aktiviteettien, kuten maastopyöräilyn tai laskettelun lomassa. Ravintolassa ei tunneta pukukoodia, vaan olet lämpimästi tervetullut sinne vaikka suoraan laskettelurinteestä tai lenkkipolulta nauttimaan välipalaa ja kupillisen kuumaa joutavaa.

Täällä on tarjolla jokaiselle jotakin. Suosittu kotiruokalounas houkuttelee asiakkaita poikkeamaan ravintolassa myös kesken työpäivän, eikä ihme. Ravintolassa on nimittäin panostettu eritoten lounaaseen, jossa on tarjolla aina kastikkeista lähtien alusta alkaen itse valmistettua maittavaa kotiruokaa. Päivittäin tarjolla on myös vegaaninen kasvisruokavaihtoehto. Ruuissa käytetään 100% kotimaista lihaa, josta suurin osa tulee ihan läheltä Ilmajoen Makkaramestareilta. Lounaalla pääruuan lisukkeeksi on tarjolla monipuolinen ja raikas salaattipöytä.

Muihin ruokavaihtoehtoihin lounaan lisäksi kuuluu muun muassa pihvit, burgerit, pizzat, Rollssin ateriat ja Ilmajoen makkaramestareiden a la carte. Lisäksi kesällä 2022 avattiin amerikkalaishenkinen BBQ-terassiravintola!

Lisäksi Huipulla Ravintolassa on mahtavat puitteet järjestää erilaisia ja -kokoisia tilaisuuksia. Sisätiloissa on 160 pöytäpaikkaa ja ulkoa löytyy iso terassi A-oikeuksilla varustettuna. Ravintolan alakerrassa on kokoustiloiksi sopiva lämminhenkinen takkahuone 20 hengelle sekä 40 hengen kabinetti. Alakerrasta löytyy myös isot, jopa 40 hengelle sopivat saunatilat, joihin voi halutessaan tilata tarjoilut.

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita

Syö ja juo