Kriikun Myllykaffila - Visit Seinäjoki
Kriikun Myllykaffila kosken varrella Ylistarossa. Kuvassa vanha myllyrakennus ja sen yhteyteen rakennettu kesäterassi, jossa asiakkaat voivat juoda kahvia.

Kriikun Myllykaffila

Kriikun Myllykaffila sijaitsee kauniin Kirkonkosken partaalla Seinäjoen Ylistarossa. Mylly on edelleen perustajasuvun Kriikun omistuksessa. Omistajat ovat kunnostaneet ja entisöineet suojellut rakennukset; myllyn ja myllytupa-kaffilan matkailukäyttöön. Mylly on herätetty henkiin kertomaan kävijöille yli satavuotisesta historiastaan. Myllymiljöö sijaitsee suojellun, vapaana virtaavan Kirkonkosken rannalla, Kyrönjoen kansallismaisemassa Ylistaron keskustassa.

Tunnelmallisessa myllytupa-kaffilassa tai idyllisellä terassilla nautit vaikkapa kahvit aivan kosken partaalla. Kahvi ja leivokset ovat aina tuoreita. Kahvila tarjoaa myös idyllistä koskisaunaa ja porekorvetta perheille, työ- ja ystäväporukoille, joista voit lukea lisää Kriikun Myllyn sivuilta. Polttarisaunominen räätälöidysti sopien. Kaffilan ja saunapalveluiden lisäksi kahvilalla on hyvät puitteet erilaisille perhejuhlille ja ryhmämatkoille.

Myllykaffila on kesällä avoinna joka päivä, 15.8. alkaen maanantait suljettu. Syyskuun alusta aukioloajat muuttuvat, joten ne kannattaa varmistaa kahvilan omilta sivuilta.

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita