Vauhtiajot Race&Rock 13.–14.8.2021​

Vuosien varrella jo legendaariseksi muodostunut musiikkifestivaalia ja rataurheilua yhdistelevä Vauhtiajot Race & Rock -tapahtuma järjestetään tulevana kesänä Seinäjoella 13.–14.8.2021. 

Tänä vuonna tapahtuman rata-osuus jää kuitenkin pois korona-pandemian vuoksi ja keskitymme ilta-tapahtuman musiikki loistoon. Vauhtiajot järjestetään poikkeuksellisesti Seinäjoen Lakeudenpuistossa. Uudistuneella tapahtuma-alueella otetaan huomioon pandemiarajoitukset sekä tapahtuma toteutuu erityisjärjestelyin. Koko tapahtuma-alue on tuttuun tapaan K-18 -aluetta ja säädösten mukaisesti jokaiselle asiakkaalle on varattu oma istumapaikkansa. 

Jokainen festivaalivieras saa saapuessaan halutessaan hengityssuojan, ja tapahtuma-alueen uudet kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan ja ovat olleet myös AVI:ssa kommentoitavana.

Pandemiarajoitusten vuoksi alueelle otetaan alle puolet tapahtuman kapasiteetista, joten päiväkohtainen kävijämäärä on 5000 henkeä.

Kolmen päivän aikana tapahtumassa esiintyvät Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen, Popeda, Klamydia, Vesala, Ellinoora, Suurlähettiläät, Arttu Wiskari, Ida Paul & Kalle Lindroth, Teflon Brothers, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Neljä Ruusua, Happoradio sekä Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello.

Lippuja tapahtumaan myy Lippupiste sekä Tiketti.

Lue lisää tapahtumasta