Osallistu arvontaan ja voita tahtomasi tapahtumaliput majoituksella

Seinäjoelta löydät itsesi näköistä tekemistä, kokemista ja nähtävää. Rokkaa villisti festareilla, ihaile Alvar Aallon arkkitehtuuria, nauti komedian purskahduksista tai lataudu vaikka keskellä avaraa luontoa – meillä on tahtotilaa tehdä elämästäsi elämys.

Tahdotko elämysten jatkuvan myös syksyllä? Osallistu kulttuurielämyksen arvontaan ja voit voittaa majoituksen kahdelle Alman Tornin saunallisessa junior suitessa sekä liput valitsemaasi tapahtumaan rock-klubi Rytmikorjaamolla tai Seinäjoen kaupunginteatterissa.

Voit osallistua 15.8.2024 saakka täyttämällä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen. Palkinto on arvoltaan noin 350 €, ja se on käytettävä vuoden 2024 loppuun mennessä.

Osallistu arvontaan klikkaamalla tätä linkkiä.

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Seinäjoen kaupunki, Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Into Seinäjoki Oy, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki

(jäljempänä ”Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 15.5.2024 ja päättyy 15.8.2024.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa www.visitseinajoki.fi/tahtotilaa täyttämällä lomakkeen. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Seinäjoen kaupungin tai Into Seinäjoki Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja Järjestäjän päätökset. Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

Kilpailuun osallistujien tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Kaikki viestit tässä kisassa ovat käyttäjille maksuttomia.

5. Palkinto

Osallistumisajan päätyttyä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi kahden hengen kulttuurielämys, joka sisältää tapahtumaliput voittajan valitsemaan tapahtumaan Rytmikorjaamolla tai Seinäjoen kaupunginteatterissa sekä majoituksen Alman Tornin saunallisessa junior suitessa.

Palkinto on käytettävä vuoden 2024 loppuun mennessä, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

6. Kilpailun voittaminen

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta. Järjestäjä toimittaa ilmoituksen ja voiton vastaanottamista koskevat ohjeet voittajille.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.

8. Tietosuoja

Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kilpailun päätyttyä. Rekisteriseloste on täällä: https://www.seinajoki.fi/osallistu-ja-asioi/asiointi/tietosuoja/.

9. Vastuustavapauttamisperuste

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.

10. Kilpailun ennenaikainen päättäminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.

11. Oikeustien poissulkeminen

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu.

12. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetuista arvottavista palkinnoista.

13. Palkinnon luovutus / julkisuus

Palkintojen arvonta suoritetaan viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Järjestäjä ilmoittaa arvotusta voitosta voittajille henkilökohtaisesti voittajan käyttämän osallistumiskanavan kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta osallistumisen kautta saatujen yhteystietojen avulla viikon (7 päivää) sisällä arvonnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka voittaja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Voittaja ei ole velvoitettu ottamaan palkintoa vastaan. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta noudattaa Suomen lakia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.