Lakeus vindsbastu och Vinttikapsu konferensrum - Visit Seinäjoki
Original Sokos Hotel Lakeuden kapsuvintti, josta avoin näkömä Lakeuden Ristille ja Seinäjoen keskustaan.

Lakeus vindsbastu och Vinttikapsu konferensrum

På Original Sokos Hotel Lakeus åttonde våning finns en vindsbastu med en otrolig utsikt över Seinäjoki stad. Framför dig breder Alvar Aaltos Aalto-center ut sig i all sin prakt.

Vindsbastun helrenoverades 2019. I vindsbastuns sköna värme kan du sitta länge och beundra det vackra landskapet som breder ut sig framför dig. Mellan varven kan du gå ut och svalka dig på den stora terrassen. Konferensrummet Vinttikapsu är perfekt för ett lyckat möte, med all modern utrustning och en TV-skärm på plats. Vi erbjuder skräddarsydda menyer för Vinttikapsu och terrassen, allt från en avslappnad bastumeny till en middag eller grillkväll, där kocken grillar åt er på terrassen. I Vinttikapsu kan du skapa en avslappnad stämning med bakgrundsmusik, eller kanske sjunga lite karaoke.

Det ryms ca 10 personer samtidigt i bastun och omklädningsrummen. I Vinttikapsu finns 16 sittplatser runt konferensbordet, och på terrassen finns det sittplatser för upp till 30 personer. Vinttikapsu kan bokas med eller utan bastu.

Boka via säljavdelningen på Seinäjoki Sokos Hotell:
myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi
tel. +358 (0)10 7648100

Lägg till liknande föremål