3. Upplevelsecentret PowerPark – Finlands roligaste nöjesland - Visit Seinäjoki
Powerpark Huvivaltio

3. Upplevelsecentret PowerPark – Finlands roligaste nöjesland

160 hektar av glädje, fart, upplevelser och aktiviteter utan åldersgränser. En framsynt och idérik mans dröm har under ett drygt årtionde vuxit till Finlands bästa fritidscenter som uppskattas av kunderna.

Framgångssagan började med en gokartbana utomhus, som har uppskattats som en av världens vackraste. Hjärtat i det roliga är nöjesparken, som har flest attraktioner i Finland, för allt från knattar till fullvuxna. Nöjesparkens stolthet är Finlands största bergochdalbana i trä och det senaste storprojektet Junker, Nordeuropas vildaste bergochdalbana som accelererar passagerarna från 0 till topphastigheten 100 km/h på bara 1,9 sekunder. I nöjesparken kan man förflytta sig från en by med amerikansk vildavästernkänsla till en österrikisk tyrolermiljö och därifrån vidare till en italiensk småstadsgränd.

Nöjesparken inhyser även Europas största gokartbana inomhus, ett eget hästcenter för hästgalna och Finlands första 5D-biograf.

På området kan man bo på kvalitetshotell eller i stugor, eller campa med egen husvagn.

Utvecklandet av nöjeslandet är en kontinuerlig historia, som bara kan begränsas av fantasin.

PowerPark ligger i Alahärmä i Kauhava, cirka 40 km från Seinäjoki. Enklast tar du dig dit med egen bil. På somrarna kan du även ta tåget dit under nöjesparkens öppettider. Nöjeslandet har en egen tåghållplats.

Mer information: powerpark.fi

WEBBPLATSER

Lägg till liknande föremål