Duudsonit Activity Park - Visit Seinäjoki
Duudsonit Activity Parkin vaijeriliukurata. Lapsi laskee alas perheen katsoessa korokkeelta nauraen.

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park erbjuder aktiviteter och glada upptåg för hela familjen. I parken som är full av exploderande Duudson-energi finns aktiviteter för alla smaker, från jättetrampoliner till parkour-bana, från klättervärld till cirkus och från fotbollsflipper till hästkörningssimulator. Sammanlagt hittar du 30 områden för tricks som du kan ha roligt på under varje dag i veckan året runt. Förutom heldagsbiljetter kan du även köpa kvällsbiljetter till parken och när du är på väg bort kan du köpa förmånligare Next Day-biljetter för nästa dag. Efter en dag full av aktiviteter smakar maten säkert bra på Restaurang Pirttihirmu, både för små och stora Duudsons.

Förutom barn och andra intresserade av tricks trivs även till exempel gäng av arbetskamrater och andra grupper i upplevelseparken. I parken kan man ordna såväl möten och rekreationsdagar som kundtillfällen.

Parken som grundades av stuntgruppen Duudsons öppnade sina dörrar år 2014 i Seinäjoki. Den andra parken med samma koncept öppnade sommaren 2016 i Torneå och under hösten 2017 utvidgas aktivitetsparken till Iso Omena i Esbo.

WEBBPLATSER

Lägg till liknande föremål