Ideaparks restauranger - Visit Seinäjoki

Ideaparks restauranger

Artessa by Elonen, K-Citymarket Ideapark
Elonens restaurang- och kafékomplex Artessa keittiö by Elonen ligger i K-Citymarket Ideapark, precis i mitten av affären. I restaurangen serveras klassiska finska smaker dagligen, från morgon till kväll. Måndag till lördag erbjuds ett varierat frukostutbud. Vid lunch och middag erbjuds alltid traditionell finsk husmanskost. Till maten finns även vin och öl för den som så önskar. Maten kan ätas på plats i restaurangen eller tas med hem, för en enklare vardag.

Burger King
Burger King i Seinäjoki ligger precis utanför Seinäjoki Ideapark, inne på Ideaparks område.
BURGER KING® grundades 1954 och är nu världens näst största hamburgerkedja. Restaurangerna är kända för sin högklassiga, goda och prisvärda mat. Råvarorna är färska och av god kvalitet; för att säkerställa att allt är färskt används bara lokala leverantörer. Biffarna till alla Burger Kings klassiska hamburgare, till exempel WHOPPER®-burgaren, görs av 100-procentigt nötkött och tillagas över öppen eld.


Aitoleipä Seinäjoki
Aitoleipä Seinäjoki ligger i mittarenan i Seinäjoki Ideapark. Det första Aitoleipä-kaféet öppnade 2006 i Lempäälä Ideapark. Nu finns sex restauranger och kaféer runtom Birkaland. Sedan hösten 2019 kan man även njuta av Aitoleipäs utbud i Seinäjoki. Frestande bakelser och bakverk. Färska fyllda frallor. Dagligen serveras en god hemlagad lunch. Du kan även köpa med dig utbudet hem.

Friends & Brgrs
Friends & Brgrs ligger i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark. Friends & Brgrs är en hamburgerkedja som serverar fast casual-rätter. Det finns alltid nylagade hamburgare med pommes frites på menyn. För närvarande finns det sammanlagt 10 Friends & Brgrs-restauranger i Finland och Tyskland.

Rax Pizzabuffet
I mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark erbjuder Rax Pizzabuffet en buffé med självservering. Rax Pizzabuffet gör det enkelt att äta gott. På buffébordet finns goda pizzor, fräscha sallader, varmrätter samt både kalla och varma drycker. Kronan på verket är mjukglassen som bokstavligt talat smälter i munnen! Du som äter specialkost kan också äta av buffén, eftersom du själv plockar ihop det som du vill äta från ett tiotal goda rätter. Tysta din kurrande mage med riktigt god mat och unika smaker!

Ristorante Momento
Ristorante Momento ligger i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark. Ristorante Momento erbjuder kunderna en riktig smakresa, där hörnstenarna består av högklassiga råvaror och produkter från små producenter, till exempel högklassigt kött från Chef Wotkins, äkta italienska och finska ostar, kallskuret av 100 % kött på pizzorna, ekologiska jungfruolivoljor, tomatsås från Mutti och flera varierade sallader. Råvarorna väljs utifrån deras höga kvalitet och så mycket som möjligt görs på plats. Hit hör bland annat egengjord sås och pizzadeg, samt en förkärlek för traditionella tillverkningsmetoder. Genom säsongskampanjer som varierar från restaurang till restaurang och veckovisa erbjudanden erbjuder vi kunderna ett mångsidigt utbud och en frisk fläkt av moderna smaker. Hjärtligt välkomna till oss!

Samburger
Samburger är en klassisk österbottnisk grill. Samburgergrillarna i Seinäjoki hittar du i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark samt på parkeringsplatsen vid Seinäjokis bobollsfält. Den första Samburgergrillen öppnades på Kauhava torg 1984, där den drivs än i dag. Alla Samburgers produkter är närodlade och finska.

Scandinavian Bistro
Scandinavian Bistro ligger i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark. Scandinavian Bistro har under sommaren även en uteservering och året runt finns ett enskilt rum precis vid huvudingången (dörr B) till Ideapark. Scandinavian Bistro erbjuder bland annat lunch, à la carte, kafé, bar och brunch. Restaurangen i bistrostil representerar det fräscha skandinaviska köket och är inredd med skandinavisk design. Restaurangens välkomnande stämning har sin grund i riktigt bra service och gedigen yrkeskompetens. Scandinavian Bistro är ett stolt sydösterbottniskt företag och väljer även främst lokalt producerade råvaror.

Luckiefun's Sushibuffé Seinäjoki
Luckiefun's ligger i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark. Luckiefun's erbjuder en omfattande sushibuffé, där du utöver klassisk nigiri och maki även hittar lite mer originella läckerbitar och dessutom flera olika vegetariska sushibitar. Dessutom erbjuder buffén varmrätter från de asiatiska köken.


Pancho Villa
Pancho Villa ligger i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark. Här erbjuds burgare på klassiskt vis för både småsugna och rejält hungriga, riktigt goda grillrätter, fräscha och generösa sallader samt frestande rätter med mexikanska smaker. På barnmenyn hittar de små sina favorithamburgare, köttbullar, nuggets och grillrätter. Smarriga förrätter, svalkande drycker och oemotståndliga efterrätter blir kronan på verket när du äter hos oss! Utöver à la carte-menyn erbjuder vi på vardagar även en lunchbuffé. Under lunchen finns även dagens burgare eller schnitzel på menyn utöver buffébordets varmrätt, och dessa varierar dagligen.

Mangal
Restaurang Mangal ligger i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark. Mangal är det perfekta valet när du vill äta en god nepalesisk middag. På Mangal serverar vi nepalesisk mat med kryddiga smaker och lagad på de traditionella nepalesiska råvarorna.

Wingo
Restaurang Wingo serverar god mat för hela familjen, och du hittar oss i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark. I vårt utbud hittar du bland annat saftiga biffar, härliga ribs, mättande sallader, pizza, pasta och på helgerna även en stekmeny. På barnmenyn finns bland annat lövbiff, hamburgertallrik och en kycklingkorg. Välkommen till oss för riktigt god mat!

Hesburger
Hesburger ligger i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark. På Hesburger får du goda hamburgare och bra service. Utöver hamburgare erbjuder vi även till exempel goda sallader, oemotståndliga efterrätter och fräscha smoothies.

Kotipizza
Kotipizza ligger i mittarenans restauranghall i Ideapark. På Kotipizza använder vi rena, säkra och ansvarsfullt producerade råvaror vars ursprung vi visar tydligt. Nästan 70 % av alla de råvaror som Kotipizza använder är från Finland. Till exempel är allt kött från Finland och framställningen av vår pizzaost ger årligen jobb till runt 70 finska gårdar.

Subway
Subway ligger i mittarenans restauranghall i Seinäjoki Ideapark. Subway® är ett alternativ till hamburgerkedjorna. Världens mest kända fyllda baguette kallas för Sub® och den har blivit enormt populär tack vare de fräscha ingredienserna, det nybakade brödet och fyllningarna som kunden väljer själv. Nu har vi även wraps i vårt sortiment! Du kan få vilken Sub® som helst i form av en wrap.

WEBBPLATSER
  • Adress:

  • Suupohjantie 57

  • Läge på kartan:

  • Ideaparks restauranger

Lägg till liknande föremål