Aalto Mobiiliopas lapsille - Lähde mukaan Topi hiiren seikkailuun!
Lapset lukevat kirjaa Alvar Aallon kirjaston penkillä

Aalto-mobilguide för barn

”Jag är musen Topi från Seinäjoki, jag bor på Aalto-bibliotekets barnavdelning och guidar dig i Aalto-centrets värld som planerats av arkitekten Alvar Aalto. Jag berättar också historier om min Mus-farfars ungdomsår, när Aalto-centret höll på att byggas. Guidningen börjar vid kyrkan Korset på slätten och följer Aalto-centrets byggnader en i taget, men du kan hoppa på guidningen från vilken byggnad som helst. I guidningen finns det små uppgifter och frågor att fundera på, varav några kräver penna och papper. Du kan också göra uppgifterna hemma.”

Du kan gå igenom alla byggnader med mig eller välja dem du är intresserad av. Navigeringen sker med hjälp av pilarna i appen. Du kan ansluta dig till berättelsen genom hemdatorer, mobiltelefoner och surfplattor som har en fungerande internetanslutning.”

Aalto mobilguide för barn om Seinäjokis Aalto-center hjälper dig att bekanta dig med Alvar Aaltos arkitektoniska former, material och detaljer. Följ med på äventyr med musen Topi på Seinäjokis Aalto-center genom att följa den här länken!   På Aalto-centret i Seinäjoki hittar du något roligt för alla i familjen. Kom också ihåg att bekanta dig med mobilguiden för vuxna här!   Låt hela familjen tillsammans inspireras av Aalto.

Mer information om sevärdheter för barnfamiljer hittar du här lakeudelle.fi.

Lägg till liknande föremål