• Lenkkeilijät Seinäjoella

    Visit Seinäjoki


Things to Do, Food to Eat And Places to Stay in Seinäjoki

Visit Seinäjoki Travel Brochure

travel brochure Visit Seinäjoki summer 2023

Seinäjoki Region

In Social Media #visitseinäjoki

ALKAEN KESÄKUUN ALUSTA✖️

Meidän opiskelija Miisa on meillä myös kesällä! Hän tekee kampaamo leikkauksia ja -värjäyksiä sekä raidoituksia. Häneltä saat myös ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilun.

#glohairseinäjoki #kampaamoseinäjoki #kampaajaseinäjoki #parturikampaamoseinäjoki #hiuksetseinäjoki #seinäjoki #avaruudenpääkaupunki #visitseinäjoki #visitlakeus #ilmajoki #kurikka #lapua #vaasa #jalasjärvi #eteläpohjanmaa
...

8 0

Kaupunkihotelli juuri sinulle❤️

Jos etsit sopivaa hotellia keskellä kaupunkia ja tapahtumia, niin suunnittele lomasi meille!😍 Meidän huoneissa on ihana rentoutua, kun on päivän ja illan viettänyt tapahtumien äärellä!

#vaakunaseinäjoki #sokoshotels #visitlakeus #visitseinäjoki #hotellielämää #tapahtumiensuurkaupunki #kaupunkihotelli #arkeajajuhlaa
Kuva: tuukkakiviranta
...

16 0

HUHTIKUUSSA ÄÄRELLÄ LOUNAALLA JÄLKIRUOKA KAUPAN PÄÄLLE!✨ Tällä viikolla lounasmakuina noutopöydässä on

tiistaina ja keskiviikkona klo 11-14
MAISSIKANAA JA TOMAATTISALSAA
ja
UUNIKALAA MAUSTEISESSA KERMAKASTIKKEESSA
tai
PÄIVÄN KASVISRUOKA

sekä torstaina ja perjantaina klo 11-14
POSSUA JA HUNAJAYRTTIKASTIKETTA
ja
KASVISPYÖRYKÖITÄ JA PAPRIKAKASTIKETTA

Pääruokien lisäksi lounaalla on maistuvia salaatteja, lämpimiä lisukkeita ja tuoretta talon leipää, ruokajuomana vesi sekä kahvi/tee ja huhtikuun ajan päivän jälkiruoka. Pihassa on kahden tunnin ilmainen pysäköinti pysäköintikiekolla, automaatista noudettavalla lipukkeella tai parkkisovelluksella. Ravintola on esteetön.

Olemme avoinna Kalevan Navetassa:
MA suljettu
TI-PE 11.00-21.30
LA 12.00-21.30
SU suljettu✨

Huhtikuussa lounaan hintaan kuuluu päivän jälkiruoka. Tarjous on voimassa 2.4.-30.4.2024. Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioista ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.

#äärellä #äärelläkuppijakattila #kalevannavetta #lounasseinäjoki #visitseinäjoki #visitlakeus kalevannavetta
...

4 0

Maailman päivä / Earth day 22.4. 💚

Hostel Bjorkenheimin arvoihin kuuluu suuresti ympäristövastuullisuus. Näin maailman päivänä Haluamme listata meidän toimintatavat, joilla kannamme vastuun veden, elinympäristön ja ilman hyväksi.

🌿 tiloissamme on ekologiset pesuaineet myös asiakkaidemme käytettävänä.
🌿 WC-tiloissamme ei ole käsipaperia. Asiakkaat käyttävät huoneista löytyvää käsipyyhettä asioidessaan WC:ssä.
🌿 kierrätämme pahvi-, paperi-, metalli-, lasi-, bio- ja sekajätteen. Lisäksi kierrätämme pantilliset pullot ja tölkit sekä paristot ja lamput.
🌿 yrittäjän työmatkat taittuvat kaasuautolla

.
.
.

#majoitus #majoitusta #hostelbjorkenheim #seinäjoki #visitseinäjoki #visitlakeus #maakuntamatkailu #kotimaamatkailu #maailmanpäivä #earthday #ympäristövastuullisuus #tangomarkkinat #ilmajoenmusiikkijuhlat #tapahtumat #suomenhostellit #matkailu #budjettimatkailu #perhematkailu #perheloma #urheilu #joukkue
...

19 0