123456789
Simpsiö Hiihtokeskus

Etelä-Pohjanmaan TOP 12 vierailukohteet

12. Simpsiön Hiihtokeskus

Osoite:

Simpsiönrinteentie 28, 62100 Lapua

Puhelin:

(06) 438 8100

Sähköposti:

simpsio@simpsio.com

12. Simpsiö – monirinteinen laskettelukeskus keskellä lakeuksia

Lakeusmaisemien keskellä kohoava Simpsiö on läntisen Suomen suurin monirinteinen laskettelukeskus. Monipuolinen kokonaisuus tarjoaa harrastusmahdollisuuksia jokaiseen makuun.

Simpsiöllä on kuusi rinnettä (perheystävällinen ykkösrinne, lastenrinne, ilmainen naruhissi, 2-4-5 rinteet) ja kuusi hissiä. Vauhdikasta menoa tarjoavat parkkirinteestä reilit ja boksit. Lisäksi rinteessä on K-55 hyppyrimäki. Simpsiöllä on korkeutta 90 metriä ja pisin rinne on 600m.

Kesäaikaan Simpsiön luontoalue tarjoaa monipuolisesti reittejä lenkkeilyyn ja kuntoiluun. Lisäksi marja- ja sienisato on Simpsiöllä mainio. Viitoitettujen luontopolkujen lisäksi Simpsiöltä löydät maastopyöräreitin sekä kiintorastiverkoston. Uutuutena Simpsiön metsäpoluille on rakennettu 18-väyläinen Frisbeegolfrata, joka täyttää myös SM-radan mitat. Lisäksi alueelta löytyy näköalatorni, josta voi ihailla edessä avautuvan lakeuden avaruutta.

Majoittujille Simpsiöltä löytyy mökkikylä ja huoneistohotelli Simpsiönkullas. Molemmista majoituspaikoista on vain lyhyt kävelymatka laskettelemaan tai hiihtoladuille.

Seinäjoelta Simpsiölle on matkaa n. 30 km ja pääset sinne omalla autolla.

Lisätietoja: simpsio.com

Sijainti kartalla:

12. Simpsiö – monirinteinen laskettelukeskus keskellä lakeuksia
Share This

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!