123456789
Lapuan Kankurit Myymälä Lapua

Etelä-Pohjanmaan TOP 12 vierailukohteet

11. Lapuan Kankurit

Osoite:

Vanha Paukku, Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua

Puhelin:

+358 50 527 5728

Sähköposti:

myymala@lapuankankurit.fi

11. Lapuan Kankurit – menestyvää luonnonläheistä designia Pohjanmaalta

Lapuan Kankurit on Suomen johtava pellava- ja villa jacquardkutomo, jonka kudonta- ja materiaalitaitoja on hiottu huippuunsa vuosikymmeniä. Menestystuotteiden takana ovat huippusuunnittelijat, jatkuva tuotekehitys, ammattitaitoinen henkilökunta, uusin kudontatekniikka sekä vastuullinen asenne ympäristöön ja ihmisiin. Lapualla sijaitseva kodikas, ihania sisustus- ja lahjaideoita täynnä oleva tehtaanmyymälä löytyy kulttuurikeskus Vanhan Paukun tiiliseinien suojasta.

Lapuan Kankurien juuret ovat vuonna 1917 perustetussa suvun ensimmäisessä tekstiilitehtaassa. Kankurit käyttävät tuotteissaan aitoja luonnonmateriaaleja pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.

Lapuan Kankureiden tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa pöytä- ja kaitaliinoja, pyyhkeitä, saunatekstiilejä ja torkkupeittoja. Lapuan Kankureilla on oma myymälä mm. Japanissa ja tuotteita myidään lukuisissa liikkeissä ympäri maailmaa.

Lapuan Kankurien tehtaanmyymälä sijaitsee Lapualla Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa, sinne on Seinäjoelta matkaa n. 25 km. Parhaiten pääset sinne omalla autolla.

Lisätietoja: lapuankankurit.fi

Sijainti kartalla:

11. Lapuan Kankurit – menestyvää luonnonläheistä designia Pohjanmaalta
Share This