123456789
Powerpark Huvivaltio

Etelä-Pohjanmaan TOP 12 vierailukohteet

3. Elämyskeskus PowerPark

Osoite:

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ

Puhelin:

+358 10 3477 600

Sähköposti:

info@powerpark.fi

3. Elämyskeskus PowerPark – Suomen hauskin Huvivaltio

160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen unelmasta on reilussa vuosikymmenessä kasvanut Suomen paras, asiakkaiden arvostama vapaa-ajankohde.

Menestystarina alkoi ulkokarting -radasta, joka on arvioitu yhdeksi maailman kauneimmista. Hauskanpidon sydän on huvipuisto, jossa on eniten laitteita Suomessa taaperoista täysikasvuisille. Huvipuiston ylpeys on Suomen suurin puuvuoristorata ja viimeisin suurhanke Junker, Pohjois-Euroopan hurjin vuoristorata, joka kiihdyttää matkustajat 0-100 km/t huippunopeuteen vain 1,9 sekunnissa. Huvipuistossa voi siirtyä amerikkalaisen lännenkylän tunnelmista itävaltalaiseen tirolilaismiljööseen ja sieltä italialaisen pikkukaupungin kujalle.

Huvipuisto pitää sisällään myös Euroopan suurimman sisäkarting -radan, heppahullujen oman hevoskeskuksen ja Suomen ensimmäisen 5D-elokuvateatterin.

Alueella on mahdollisuus yöpyä korkeatasoisessa hotellissa tai mökeissä tai leiriytyä omassa asuntovaunussa.

Huvivaltion kehittäminen on päättymätön tarina, jonka rajana on vain mielikuvitus.

PowerPark sijaitsee Kauhavan Alahärmässä, noin 40 km:n päässä Seinäjoelta. Helpoiten pääset sinne omalla autolla, kesäisin huvipuiston aukioloaikana pääset sinne myös junalla. Huvivaltiolla on oma junaseisake.

Lisätietoja: powerpark.fi

Sijainti kartalla:

Share This

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!