123456789
Powerpark Huvivaltio

Etelä-Pohjanmaan TOP 12 vierailukohteet

3. Elämyskeskus PowerPark

Osoite:

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ

Puhelin:

+358 10 3477 600

Sähköposti:

info@powerpark.fi

3. Elämyskeskus PowerPark – Suomen hauskin Huvivaltio

160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen unelmasta on kasvanut Suomen paras, asiakkaiden arvostama vapaa-ajankohde.

Menestystarina alkoi ulkokarting -radasta, joka on arvioitu yhdeksi maailman kauneimmista. Hauskanpidon sydän on huvipuisto, jossa on eniten laitteita Suomessa taaperoista täysikasvuisille. Huvipuiston ylpeys on Suomen suurin puuvuoristorata. Perheen hurjapäille vauhdit antaa mm. Junker, Pohjois-Euroopan hurjin vuoristorata, joka kiihdyttää matkustajat 0-100 km/t huippunopeuteen vain 1,9 sekunnissa, Booster, joka sopii extreme-laitteista pitäville, sekä Pegasus, jonka kyytiin ei heikkovatsaisten kannata mennä! Uutuutena puistosta löytyy myös klassikolaite Enterprise. Perheen pienimmät voivat paeta huvipuiston pauhua Satumaahan Röllikylää tutkimaan.

Huvipuisto pitää sisällään myös Euroopan suurimman sisäkarting -radan, heppahullujen oman hevoskeskuksen ja Suomen ensimmäisen 5D-elokuvateatterin.

Alueella on mahdollisuus yöpyä korkeatasoisessa hotellissa tai mökeissä tai leiriytyä omassa asuntovaunussa. Kauppakeskus Road House palvelee aivan huvipuiston tuntumassa.

Huvivaltion kehittäminen on päättymätön tarina, jonka rajana on vain mielikuvitus!

PowerPark sijaitsee Kauhavan Alahärmässä, noin 40 km:n päässä Seinäjoelta. Helpoiten pääset sinne omalla autolla, kesäisin huvipuiston aukioloaikana pääset sinne myös junalla. Huvivaltiolla on oma junaseisake.

Lisätietoja: powerpark.fi

Sijainti kartalla:

3. Elämyskeskus PowerPark – Suomen hauskin Huvivaltio
Share This