Jouluiset pop upit Seinäjoella - Visit Seinäjoki

Jouluiset pop upit Seinäjoella

Joulun odottaminen alkaa meillä toisilla jo hyvissä ajoin ennen adventtia ja joulukuuta. Ihanaa joulufiilistä voi glögin, jouluherkkujen ja joululaulujen lisäksi hakea jouluisista pop up – myymälöistä, joita Seinäjoella ja Seinäjoen lähiseuduilla on useita. Harmaata ja pimeää marras-joulukuuta voi helposti piristää ihastelemalla ja ostamalla tänä vuonna kotimaisia käsityö- ja designtuotteita jouluisista pop up – myymälöistä. Mikä parasta, raha jää silloin Suomeen ja kotimaisille yrityksille. Käsitöiden ja designin ei myöskään tarvitse olla kallista.

Pieni Joulupuoti

JJoululaulut soivat ja kietovat heti joulutunnelmaan, kun astuu ovesta sisään Pieneen joulupuotiin. Liiketila sijaitsee Upan kaupunginosassa ravintola Alvarin kulma vieressä. Täällä kaikki tuotteet ovat Etelä-Pohjanmaalta tai muutamasta muusta maakunnasta. Tarjonta painottuu käsitöihin, makrameehen, pikkupurtavaan, lastenvaatteisiin, koruihin ja kauniisti paketoituihin sisustuslahjoihin. Ostin täältä pienen joulutähden seinälle, euron joulukortteja, kauniin eläinaiheisen seinäkalenterin kummitytölle, puiset korvikset, puisen kaulakorun – eli aika paljon! Puodissa järjestetään myös käsityöpajoja. Osoite Koulukatu 36.

Design Sunnuntai joulukauppa Piirillä 10.-23.12.

Seinäjoen pop upeista selkeästi ajattomin designmyymälä. Varsinaisia joulujuttuja löytyy muun muassa joulukorttien ja erikokoisten tähtikoristeiden muodossa, samoin lahjavinkkejä. Myymälässä on runsaasti kirjoja, julisteita, koruja, astioita, leikkuulautoja sekä mm. Globe Hopen ja YO ZENin vastuullisesti valmistettuja vaatteita ja asusteita. Tämä liike saattaa jatkaa vielä joulun jälkeenkin. Ostoksiani täältä olivat T-paita, Lakeus-kortti ja eläinjuliste. Osoite Kalevankatu 5. 

Moon Design Store

Myymälä sijaitsee Seinäjoen kävelykadulla yhdessä Vaatelainaamo Tantun kanssa. Keskiössä vastuullinen muoti sekä suomalainen ja kestävä design. Myös suklaata ja herkkuja. Erikoisuutena puiset Seinäjoki-aiheiset korvikset ja kaulakoru, joissa komeilee Lakeuden Risti.

Sisustus Kokon

Myymälä toimii Torikeskuksen katutasossa. Kuvailisin myymälää yksinkertaisesti sanalla kaunis. Sisustustuotteiden, joulukoristeiden, korttien ja saippuoiden lisäksi täällä on myös kierrätettyjä huonekaluja. Hyväkuntoiset aarteet on hankittu Kirppis Wanhan Pokki – antiikkiliikkeestä Peräseinäjoelta.

Muistathan, että kirpputoritkin täyttyvät monesti joulutavarasta loppuvuodesta.

Koe Etelä-Pohjanmaalla myös nämä:

Fiini Lifestyle Shop ja Suklaakahvila, Isokyrö

Viehättävä myymälä-kahvila vanhassa talossa, joka sijaitsee  vanhan osuusmeijerin ja Kyrön tislaamon pihapiirissä. Sisustusta, vastuullisia vaate-, asuste ja korubrändejä ja paikallisia elintarvikkeita sekä paikan päällä tehtyä kosmetiikkaa ja etikkaa. Kahvilassa suussa sulavia belgialaisia suklaita ja erikoiskahveja, myydään myös takeawayna.

Lapuan kankurit, Lapua

Harmoninen ja tilava myymälä upean Vanhan Paukun alueella. Mukavia kodin tuotteita lahjaksi tai itselle.

Maijan Wanha Navetta, Kirppis ja joulupuoti, Ylistaro

Ihastuttavassa miljöössä sijaitseva kirppis on avannut myös joulupuodin.

Ideapark Seinäjoen sisustus- ja lahjatavaramyymälät:

Lempi Lifestyle – Skandinaavista raikkautta, boho-fiilistä ja Välimeren lämpöä suloisesti sekaisin Myymälät vain Seinäjoella, Vaasassa ja Porissa.

Zicos – Iloista mieltä ja kauniimpaa arkea.

Johan – Erilaiset lahjatavarat sekä nimituotteet omalla nimellä varustettuna. Varsinkin puiset korut ja pyyhenipsut ovat ne, joista Orismalassa noin 30 kilometrin päässä Seinäjoelta majaileva yritys tunnetaan.

Lentävän joogamaton blogin löydät myös Instagramista @lentavajoogamatto

Juttu ilmestyi alun perin 20.11.2020. Juttu on päivitetty 3.11.2021.

Lisää samanlaisia tarinoita