Jouluiset pop upit Seinäjoella - Visit Seinäjoki

Jouluiset pop upit Seinäjoella

Joulun odottamisen voi aloittaa jo hyvissä ajoin ennen adventtia ja joulukuuta. Ihanaa joulufiilistä voi glögin, jouluherkkujen ja joululaulujen lisäksi hakea jouluisista pop up – myymälöistä, joita Seinäjoella ja Seinäjoen lähiseuduilla on useita. Harmaata ja pimeää marras-joulukuuta voi helposti piristää ihastelemalla ja ostamalla tänä vuonna kotimaisia käsityö- ja designtuotteita. Mikä parasta, raha jää silloin Suomeen ja kotimaisille yrityksille. Käsitöiden ja designin ei myöskään tarvitse olla kalliita.

Pieni Joulupuoti

Joululaulut soivat ja kietovat heti joulutunnelmaan, kun astuu ovesta sisään Pieneen joulupuotiin. Tänä vuonna liiketila sijaitsee Upan kaupunginosassa parturi-kampaamon, ravintolan ja pubin naapurissa, kivenheiton päässä Holmström Second Handista. Täällä kaikki tuotteet ovat Etelä-Pohjanmaalta tai muutamasta muusta maakunnasta. Tarjonta painottuu käsitöihin, makrameehen, pikkupurtavaan, lastenvaatteisiin, koruihin ja kauniisti paketoituihin sisustuslahjoihin. Ostin täältä pienen joulutähden seinälle, euron joulukortteja, kauniin eläinaiheisen seinäkalenterin kummitytölle, puiset korvikset, puisen kaulakorun – eli aika paljon! Puodissa järjestetään myös käsityöpajoja. Osoite Koulukatu 36.

Design Sunnuntai joulukauppa

Seinäjoen pop upeista selkeästi ajattomin designmyymälä. Varsinaisia joulujuttuja löytyy muun muassa joulukorttien ja erikokoisten tähtikoristeiden muodossa, samoin lahjavinkkejä. Myymälässä on runsaasti kirjoja, julisteita, koruja, astioita, leikkuulautoja sekä mm. Globe Hopen ja YO ZENin vastuullisesti valmistettuja vaatteita ja asusteita. Tämä liike saattaa jatkaa vielä joulun jälkeenkin. Ostoksiani täältä olivat T-paita, Lakeus-kortti ja eläinjuliste. Osoite Kalevankatu 5.

Suomi Design Store

Myymälä avautui 14.11. Torikeskuksen yläkertaan. Keskiössä vastuullinen muoti sekä suomalainen ja kestävä design. Myös suklaata ja herkkuja. Erikoisuutena puiset Seinäjoki-aiheiset korvikset ja kaulakoru, joissa komeilee Lakeuden Risti.

Sisustus Kokon

Myymälä avautui marraskuun puolivälissä Torikeskuksen katutasoon. Kuvailisin myymälää yksinkertaisesti sanalla kaunis. Sisustustuotteiden, joulukoristeiden, korttien ja saippuoiden lisäksi täällä on myös kierrätettyjä huonekaluja. Hyväkuntoiset aarteet on hankittu Kirppis Wanhan Pokki – antiikkiliikkeestä Peräseinäjoelta.

Koe Etelä-Pohjanmaalla myös nämä:

Fiini Lifestyle Shop ja Suklaakahvila, Isokyrö

Viehättävä myymälä-kahvila vanhassa talossa, joka sijaitsee  vanhan osuusmeijerin ja Kyrön tislaamon pihapiirissä. Sisustusta, vastuullisia vaate-, asuste ja korubrändejä ja paikallisia elintarvikkeita sekä paikan päällä tehtyä kosmetiikkaa ja etikkaa. Kahvilassa suussa sulavia belgialaisia suklaita ja erikoiskahveja, myydään myös takeawayna.

Lapuan kankurit, Lapua

Harmoninen ja tilava myymälä upean Vanhan Paukun alueella. Mukavia kodin tuotteita lahjaksi tai itselle.

Maijan Wanha Navetta, Kirppis ja joulupuoti, Ylistaro

Ihastuttavassa miljöössä sijaitseva kirppis on avannut myös joulupuodin.

Ideapark Seinäjoen sisustus- ja lahjatavaramyymälät:

Lempi Lifestyle – Skandinaavista raikkautta, boho-fiilistä ja Välimeren lämpöä suloisesti sekaisin Myymälät vain Seinäjoella, Vaasassa ja Porissa.

Zicos – Iloista mieltä ja kauniimpaa arkea.

Johan – Erilaiset lahjatavarat sekä nimituotteet omalla nimellä varustettuna. Varsinkin puiset korut ja pyyhenipsut ovat ne, joista Orismalassa noin 30 kilometrin päässä Seinäjoelta majaileva yritys tunnetaan.

Muista myös joulumarkkinat:

Joulunavausmarkkinat 27. – 28.11. ja Joulumarkkinat 11. – 12.12. Seinäjoen Keskustorilla. Seinäjoki Areenan joulumessut on peruttu tänä vuonna.

Lentävän joogamaton blogin löydät myös Instagramista @lentavajoogamatto

Lisää samanlaisia tarinoita