123456789

Tapahtumat Seinäjoella

Seinäjoen Tangomarkkinat

Seinäjoen Tangomarkkinat

Seinäjoen Tangomarkkinat 8.-12.7.2020

Ensimmäisille Tangomarkkinoille osallistui vuonna 1985  n. 18.000 vierasta. Kesä 1999 oli tapahtuman tähänastisen historian menestyksekkäin vuosi: kävijöitä kirjattiin yhteensä 130.600. Myytyjen pääsylippujen perusteella Tangomarkkinat on yksi Finland Festivals -ketjun suurimmista juhlista. Vuosittainen kävijämäärä on vakiintunut n. 100 000 kävijään.

Kaunis kesäilta ja suomalaiskansallinen tango – yhtälö, joka sai Ilmajoen Musiikkijuhlien taiteellisen johtajan Lasse Lintalan ja MTV3:n ohjelmajohtaja Tauno Äijälän mielikuvituksen lentämään kesäisenä iltana 1980-luvun alkupuolella.

Idea oli kantava. Tangomarkkinoista on tullut yksi Suomen suurimpia yleisöjuhlia. Tapahtuma on yli 30-vuotisen historiansa aikana vaikuttanut merkittävästi suomalaiseen viihdemusiikkiin. Tangolaulukilpailun myötä on menestykseen noussut useita uusia tähtiartisteja. Tangon sävellys- ja sanoituskilpailu tuottaa vuosittain suuren määrän uusia tangosävellyksiä, osa mahdollisia ikivihreitä. Tervetuloa Seinäjoen Tangomarkkinoille nauttimaan kesäisestä illasta ja tangon soinnuista.

Lue lisää tapahtumasta tästä!

Tutustu tapahtumien suurkaupungin muihin tapahtumiin täällä!

Share This