123456789

Tapahtumat Seinäjoella

Provinssi

Provinssi

Provinssi 25.-27.6.2020

Provinssi on yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista musiikkifestivaaleista. Kolmepäiväinen tapahtuma järjestetään kesäkuun viimeisenä viikonloppuna Seinäjoen Törnävänsaarella, noin kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta.
 
Tapahtuman pitkä ja värikäs historia sai alkusysäyksen jo vuonna 1979, joten tämän kesän festivaali on järjestyksessään 42. Provinssi. Festivaalin järjestää Seinäjoki Festivals Oy.
 
Perinteiseen tapaan myös tulevan kesänä Provinssi tarjoaa vuoden laadukkaimman ja monipuolisimman musiikkiohjelmiston. Vuoden 2020 Provinssin kattaukseen kuuluvat muun muassa System of a Down (US), The Chemical Brothers (UK), Korn (US), Deftones (US), Hassisen Kone, Sunrise Avenue sekä kymmenet muut kansainväliset ja suomalaiset esiintyjät.
 
Provinssi on toki paljon muutakin kuin pelkkää musiikkia. Törnävänsaarella järjestettävän festivaaliseikkailun täydentävät yllätyksellinen oheisohjelma, kaikkialle tapahtuma-alueelle levittäytyvä aluetaide, monipuoliset ravintolat ja baarit sekä laadukkaat majoitus- ja VIP-palvelut.

Lue lisää tapahtumasta tästä!

Tutustu tapahtumien suurkaupungin muihin tapahtumiin täällä.

Share This