Seinäjoen Tangomarkkinat 6.–10.7.2022

Ensimmäisille Tangomarkkinoille osallistui vuonna 1985 noin 18.000 vierasta. Kesä 1999 oli tapahtuman tähänastisen historian menestyksekkäin vuosi: kävijöitä kirjattiin yhteensä 130 600. Myytyjen pääsylippujen perusteella Tangomarkkinat on yksi Finland Festivals -ketjun suurimmista juhlista. Vuosittainen kävijämäärä on vakiintunut n. 100 000 kävijään.

Kaunis kesäilta ja suomalaiskansallinen tango – yhtälö, joka sai Ilmajoen Musiikkijuhlien taiteellisen johtajan Lasse Lintalan ja MTV3:n ohjelmajohtaja Tauno Äijälän mielikuvituksen lentämään kesäisenä iltana 1980-luvun alkupuolella.

Idea oli kantava. Tangomarkkinoista on tullut yksi Suomen suurimpia yleisöjuhlia. Tapahtuma on yli 30-vuotisen historiansa aikana vaikuttanut merkittävästi suomalaiseen viihdemusiikkiin. Tangolaulukilpailun myötä on menestykseen noussut useita uusia tähtiartisteja. Tangon sävellys- ja sanoituskilpailu tuottaa vuosittain suuren määrän uusia tangosävellyksiä, osa mahdollisia ikivihreitä. Tervetuloa Seinäjoen Tangomarkkinoille nauttimaan kesäisestä illasta ja tangon soinnuista.

Lue lisää tapahtumasta tästä!

Tutustu tapahtumien suurkaupungin muihin tapahtumiin täällä!