123456789

Osoite:

Keskuskatu 10, 60100 Seinäjoki

Puhelin:

044 7747979

Sähköposti:

Vinola

Vinola on leppoisa ja tunnelmallinen bistro ja viinibaari, joka on vahvasti etelään kallellaan niin fyysisesti kuin ideologisestikin.

Keskustorin laidalla sijaitseva vanha ja historiallinen Vaasantalo notkahti viereiseen työmaamonttuun toukokuussa 2016. Korjaustyöt kestivät lähes kaksi vuotta, ja sinä aikana talo tuettiin paikoilleen, mutta jäi painauman verran vinoksi. Kallelleen etelään päin. Tästä vinoumasta alkoi ravintolamme tarina, ja Vinola avasi ovensa Keskustorin laidalla Vaasantalossa heinäkuussa 2019.

Keittiömme hakee inspiraatiota eteläisen Euroopan rennosta ruokakulttuurista maustaen annoksia lisäksi kotimaisilla, lähellä tuotetuilla raaka-aineilla. Ruokalistalta löytyy esimerkiksi italialaisia, ranskalaisia ja espanjalaisia klassikoita. Aterian lopuksi Vinola tarjoaa erittäin laadukkaita itse tehtyjä artesaanijäätelöitä.

Viinit ovat Vinolan erikoisuus. Viinivalikoimamme vaihtelee päivittäin, ja henkilökuntamme kertoo mielellään lisää tuotteistamme. Anna kaupungin parhaiden ammattilaisten olla apunasi!

Sijainti kartalla:

Vinola
Share This