123456789

Osoite:

Suupohjantie 57

Puhelin:

Sähköposti:

Ideaparkin ravintolat

Artessa by Elonen, K-Citymarket Ideapark

Elosen ravintola- ja kahvilakokonaisuus Artessa keittiö by Elonen sijaitsee K-Citymarket Ideaparkin sisällä, aivan kaupan sydämessä. Ravintolassa tarjotaan päivittäin aitoja suomalaisia makuja aamusta iltaan.
Monipuolinen aamupala tarjolla maanantaista lauantaihin. Lounaalla ja -päivällisellä tarjolla päivittäin perinteistä suomalaista kotiruokaa. Ruokajuomaksi voi nauttia myös viinejä ja oluita. Ruoat voi nauttia ravintolassa tai napata mukaan helpottamaan kiireistä arkea.
Aukioloajat: ma-la 7.00-16.00 su 11.00-15.00
Aamupala:
ma-la 7.00-10.30
Lounas:
ma-la 11.00-15.30

Ravintola Boccio
Lämminhenkinen Ravintola Boccio sijaitsee Seinäjoen Ideaparkissa. Bocciosta saa pizzaa, kebabia ja pastaa. Bocciossa käytettävät ainekset ovat tuoreita ja laadukkaita.
Aukioloajat:
Ma-To 10-21
Pe-La 10-23
Su 10-20

Burger King
Seinäjoen Burger King -ravintola sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin pihamaalla.
BURGER KING® on vuonna 1954 perustettu, nyt maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. Ravintolat ovat tunnettuja korkealaatuisesta, maukkaasta ja edullisesta ruoasta. Raaka-aineet ovat tuoreita ja laadukkaita - tuoreuden varmistamiseksi käytetään vain paikallisia jakelijoita. Pihvit kaikkiin Burger Kingin klassikkohampurilaisiin, kuten WHOPPER®-hampurilaiseen, valmistetaan sataprosenttisesta naudanlihasta ja paistetaan aidossa liekkigrillissä.
Aukioloajat:
Ma-To 10-24
Pe-La 10-02
Su 10-24

Friends & Brgrs
Friends & Brgrs sijaistee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Friends & Brgrs on fast-casual segmentin hampurilaisketju. Tarjolla on aina tuoreet hampurilaiset ja ranskanperunat. Tällä hetkellä meillä on yhteensä 10 ravintolaa - Suomessa sekä Saksassa.
Aukioloajat
Ma-La 10-20
Su 12-18

Rax Pizzabuffet
Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa sijaitseva Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva Buffet-ravintola. Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Erilaisten ruokavalioiden ystävät ruokailevat helposti saman pöydän ääressä, koska kukin kokoaa oman annoksensa kymmenistä herkullisista vaihtoehdoista. Heitä nälälle hyvästit hyvällä ruoalla – aina omalla maulla!
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-19
Su 12-18

Ristorante Momento

Ristorante Momento sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Ristorante Momentossa tarjotaan asiakkaalle maukas ja monipuolinen makumatka, jonka kulmakivinä ovat korkealuokkaiset raaka-aineet ja huolella valitut pientuottajien tuotteet; kuten laadukkaat Chef Wotkinsin lihat, aidot italialaiset ja suomalaiset juustot, täyslihaleikkeet pizzoissa, luomulaatuiset neitsyt-oliiviöljyt, Mutti-tomaattikastikkeet ja monilajikkeiset salaattisekoitukset. Raaka-aineet valitaan aina laadun perusteella ja itse tekemisen aste pidetään mahdollisimman korkeana. Tähän kuuluu mm. itse tehdyt kastikkeet, pizzataikina sekä perinteisten valmistusmenetelmien vaaliminen. Ravintolakohtaisilla kausikampanjoilla ja viikkotarjouksilla tarjotaan asiakkaille monipuolisuutta ja moderneja tuulahduksia makumaailmasta. Sydämellisesti tervetuloa viihtymään!
Aukioloajat
Ma-To 10-20
Pe 10-21
La 10-19
Su 12-19

Samburger
Samburger on perinteinen pohjalainen grilli. Samburgerin toimipisteet Seinäjoella sijaitsevat Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa sekä Seinäjoen pesäpallokentän parkkipaikalla. Ensimmäinen Samburger on perustettu Kauhavan torille 1984, jossa se toimii edelleen. Samburgerin tuotteet ovat kaikki kotimaista lähiruokaa.
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Scandinavian Bistro
Scandinavian Bistro sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Scandinavian Bistrossa on kesäisin myös kesätearassi ja ympäri vuoden kabinetti aivan Ideaparkin pääsisäänkäynnin (B-ovi) yhteydessä. Scandinavian Bistron tarjontaan ja palveluihin kuuluvat mm. lounas, á la carte, cafe & bar -palvelut sekä brunssi. Bistro tyylinen uusi ruokaravintola edustaa raikasta skandinaavista keittiötä ja designia. Ravintolan lämminhenkinen tunnelma luodaan aidolla palvelulla ja hyvällä ammattitaidolla. Scandinavian Bistro on vahvasti eteläpohjalainen yritys ja suosii myös lähellä tuotettuja raaka-aineita.
Aukioloajat
Ma-To 10-20
Pe-La 10-21
Su 12-18

Wingo
Wingo on Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa sijaitseva siipiravintola. Siipien lisäksi Wingosta löytyy monipuolista ja herkullista ruokaa koko perheelle.
Wingon valikoimassa on herkulliset ja mehevät burgerit, maistuvat ripsit sekä täyttävät salaatit.
Lasten listalla maistuvat lehtipihvi, hampurilaisateria sekä kanakori.
BUFFALOUNAS MA-PE 10.30-14.00
Aukioloajat
Ma-To 10-21
Pe-La 10-23
Su 12-20

Sijainti kartalla:

Ideaparkin ravintolat
Share This

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!