123456789

Osoite:

Suupohjantie 57

Puhelin:

Sähköposti:

Ideaparkin ravintolat

Artessa by Elonen, K-Citymarket Ideapark
Elosen ravintola- ja kahvilakokonaisuus Artessa keittiö by Elonen sijaitsee K-Citymarket Ideaparkin sisällä, aivan kaupan sydämessä. Ravintolassa tarjotaan päivittäin aitoja suomalaisia makuja aamusta iltaan.
Monipuolinen aamupala tarjolla maanantaista lauantaihin. Lounaalla ja -päivällisellä tarjolla päivittäin perinteistä suomalaista kotiruokaa. Ruokajuomaksi voi nauttia myös viinejä ja oluita. Ruoat voi nauttia ravintolassa tai napata mukaan helpottamaan kiireistä arkea.
Aukioloajat: ma-la 7.00-16.00 su 11.00-15.00
Aamupala:
ma-la 7.00-10.30
Lounas:
ma-la 11.00-15.30

Ravintola Boccio
Lämminhenkinen Ravintola Boccio sijaitsee Seinäjoen Ideaparkissa. Bocciosta saa pizzaa, kebabia ja pastaa. Bocciossa käytettävät ainekset ovat tuoreita ja laadukkaita.
Aukioloajat:
Ma-To 10-21
Pe-La 10-23
Su 10-20

Burger King
Seinäjoen Burger King -ravintola sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin pihamaalla.
BURGER KING® on vuonna 1954 perustettu, nyt maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. Ravintolat ovat tunnettuja korkealaatuisesta, maukkaasta ja edullisesta ruoasta. Raaka-aineet ovat tuoreita ja laadukkaita - tuoreuden varmistamiseksi käytetään vain paikallisia jakelijoita. Pihvit kaikkiin Burger Kingin klassikkohampurilaisiin, kuten WHOPPER®-hampurilaiseen, valmistetaan sataprosenttisesta naudanlihasta ja paistetaan aidossa liekkigrillissä.
Aukioloajat:
Ma-To 10-24
Pe-La 10-02
Su 10-24

Friends & Brgrs
Friends & Brgrs sijaistee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Friends & Brgrs on fast-casual segmentin hampurilaisketju. Tarjolla on aina tuoreet hampurilaiset ja ranskanperunat. Tällä hetkellä meillä on yhteensä 10 ravintolaa - Suomessa sekä Saksassa.
Aukioloajat
Ma-La 10-20
Su 12-18

Rax Pizzabuffet
Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa sijaitseva Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva Buffet-ravintola. Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Erilaisten ruokavalioiden ystävät ruokailevat helposti saman pöydän ääressä, koska kukin kokoaa oman annoksensa kymmenistä herkullisista vaihtoehdoista. Heitä nälälle hyvästit hyvällä ruoalla – aina omalla maulla!
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-19
Su 12-18

Ristorante Momento
Ristorante Momento sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Ristorante Momentossa tarjotaan asiakkaalle maukas ja monipuolinen makumatka, jonka kulmakivinä ovat korkealuokkaiset raaka-aineet ja huolella valitut pientuottajien tuotteet; kuten laadukkaat Chef Wotkinsin lihat, aidot italialaiset ja suomalaiset juustot, täyslihaleikkeet pizzoissa, luomulaatuiset neitsyt-oliiviöljyt, Mutti-tomaattikastikkeet ja monilajikkeiset salaattisekoitukset. Raaka-aineet valitaan aina laadun perusteella ja itse tekemisen aste pidetään mahdollisimman korkeana. Tähän kuuluu mm. itse tehdyt kastikkeet, pizzataikina sekä perinteisten valmistusmenetelmien vaaliminen. Ravintolakohtaisilla kausikampanjoilla ja viikkotarjouksilla tarjotaan asiakkaille monipuolisuutta ja moderneja tuulahduksia makumaailmasta. Sydämellisesti tervetuloa viihtymään!
Aukioloajat
Ma-To 10-20
Pe 10-21
La 10-19
Su 12-19

Samburger
Samburger on perinteinen pohjalainen grilli. Samburgerin toimipisteet Seinäjoella sijaitsevat Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa sekä Seinäjoen pesäpallokentän parkkipaikalla. Ensimmäinen Samburger on perustettu Kauhavan torille 1984, jossa se toimii edelleen. Samburgerin tuotteet ovat kaikki kotimaista lähiruokaa.
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Scandinavian Bistro
Scandinavian Bistro sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Scandinavian Bistrossa on kesäisin myös kesätearassi ja ympäri vuoden kabinetti aivan Ideaparkin pääsisäänkäynnin (B-ovi) yhteydessä. Scandinavian Bistron tarjontaan ja palveluihin kuuluvat mm. lounas, á la carte, cafe & bar -palvelut sekä brunssi. Bistro tyylinen uusi ruokaravintola edustaa raikasta skandinaavista keittiötä ja designia. Ravintolan lämminhenkinen tunnelma luodaan aidolla palvelulla ja hyvällä ammattitaidolla. Scandinavian Bistro on vahvasti eteläpohjalainen yritys ja suosii myös lähellä tuotettuja raaka-aineita.
Aukioloajat
Ma-To 10-20
Pe-La 10-21
Su 12-18

Luckiefun's Sushibuffet Seinäjoki
Luckiefun's sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Luckiefun's tarjoaa laajan sushibuffetin, josta löytyy perusnigirien ja ‑makien lisäksi myös hieman erikoisempia herkkupaloja, monipuolista kasvissushivalikoimaa unohtamatta! Lisäksi buffetin valikoimaan kuuluu lämmintä ruokaa aasialaisesta keittiöstä.
Aukioloajat
Ma-To 10-20
Pe-La 10-21
Su 12-18
Buffet
Arkisin 10:30 - 17:00

Pancho Villa
Pancho Villa sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Tarjolla on tuttuun tapaan burgereita pieneen ja isoon nälkään, herkullisia parila-annoksia, raikkaat ja runsaan kokoiset salaatit sekä maistuvat meksikolaistyyppiset annokset. Lasten listalta pienemmille herkuttelijoille löytyvät tutut hampurilaiset, lihapullat, nugetit ja parila-annokset. Alkupalat, raikkaat juomat ja herkulliset jälkiruoat kruunaavat varmasti ruokailusi meillä! A'la carte listan lisäksi tarjolla on arkisin myös buffetlounas. Lounaalla on mahdollista tilata buffetissa olevan pääruoan lisäksi päivittäin vaihtuva päivän burger tai leike.
Lounas tarjolla arkisin 10.30-14
Aukioloajat
Ma-La 10-20
Su 12-18

Mangal
Ravintola Mangal sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Mangal on erinomainen valinta silloin kun tahdotte syödä herkullista Nepalilaista ruokaa. Mangalissa tarjoillaan Nepalilaistyylistä ruokaa, johon sisältyy mausteita ja raaka-aineita joita yleensä käytetään Nepalilaisessa ruoanvalmistuksessa.
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Ravintola Taikuri
Ravintola Taikuri sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Taikuri tarjoaa tuoreista raaka-aineista valmistettua Fast Casual-tyyppistä ruokaa. Kaikkia annoksiamme on mahdollista muokata esimerkiksi gluteenittomiksi (pois lukien seitan) ja kasvisannoksemme ovat suoraan vegaanisia. Tuotteissamme käytämme aina mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja raaka-aineita.
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Wingo
Wingo on Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa sijaitseva siipiravintola. Siipien lisäksi Wingosta löytyy monipuolista ja herkullista ruokaa koko perheelle.
Wingon valikoimassa on herkulliset ja mehevät burgerit, maistuvat ripsit sekä täyttävät salaatit.
Lasten listalla maistuvat lehtipihvi, hampurilaisateria sekä kanakori.
BUFFALOUNAS MA-PE 10.30-14.00
Aukioloajat
Ma-To 10-21
Pe-La 10-23
Su 12-20

Hesburger
Hesburger sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Herburgerista saat herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera. Valikoimasta löydät hampurilaisten lisäksi myös mm. maukkaita salaatteja, suussa sulavia jälkiruokia sekä raikkaat smoothiemme.
Aukioloajat
Ma-To 10-20
Pe 10-21
La 10-20
Su 12-18

Kotipizza
Kotipizza sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Kotipizzassa käytetään puhtaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, joiden alkuperä kerrotaan selkeästi. Lähes 70% ketjun käyttämistä raaka-aineista on kotimaista. Esimerkiksi lihatuotteemme ovat kotimaista tuotantoa ja pizzajuustomme valmistaminen työllistää vuosittain n.70 suomalaista maatilaa.
Aukioloajat
Ma-La 10-21
Su 12-21

Subway
Subway sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Subway®-ravintolat tarjoaa vastaiskun hampurilais-pikaruokapaikoille. Maailman tunnetuinta täytettyä leipää kutsutaan nimellä Subi® ja sen suosio perustuu raikkaisiin raaka-aineisiin, vastapaistettuun leipään sekä asiakkaan mielensä mukaan valitsemiin täytteisiin. Nykyisin valikoimiimme kuuluvat myös wrapit. Voit valita minkä tahansa Subin® wrapina.
Aukioloajat
Ma-La 10-21
Su 12-18

Sijainti kartalla:

Ideaparkin ravintolat
Share This