123456789

Osoite:

Suupohjantie 57

Puhelin:

Sähköposti:

Ideaparkin Kahvilat

Espresso House
Espresso House sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Espresso Housen historia sai alkunsa vuonna 1996, kun Charles ja Elisabet Asker avasivat ensimmäisen kahvilansa Lundissa, Kyrkogatanilla. Alussa kyse oli vain pienestä kahvilasta, joka sai inspiraationsa italialaisesta kahvikulttuurista ja amerikkalaisesta kahviperinteestä. Sittemmin kahvilasta on kasvanut Pohjoismaiden suurin kahvilaketju, jolla on yli 400 kahvilaa neljässä maassa: Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa
Aukioloajat:
Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Robert`s Coffee
Roberts Coffee sijaitsee Seinäjoen Ideaparkissa. Roberts Coffee on viihtyisä kohtaamispaikka, jossa on lupa herkutella ja nauttia vastapaahdetusta gourmet-kahvista ja iloisesta ilmapiiristä. Roberts Coffeen tuotteisiin kuuluu herkulliset gourmet-kahvit, premium-teet sekä gelato eli käsintehty gourmet-jäätelö. Roberts Coffeelta löytyy myös laaja valikoima muita juomia espressoista latteihin ja cappuccinoista macchiatoihin.
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Ståhlberg Seinäjoki
Ståhlberg Seinäjoki sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenalla. Ståhlberg Seinäjoki kuuluu tamperelaiseen Aitoleipä kahvilaketjuun. Ensimmäinen kahvila aloitti toiminnan vuonna 2006 Lempäälän Ideaparkissa. Nyt Pirkanmaalla on kuusi kahvilaa ja ravintolaa. Syksystä 2019 Ståhlbergin tarjonnasta on nautittu myös Seinäjoella. Herkulliset leivokset ja leivonnaiset. Tuoreet täytetyt sämpylät. Päivittäin maittava kotilounas. Osta tuotteita myös kotiin viemisiksi.
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Jungle Juice Bar
Jungle Juice Bar sijaitsee Seinäjoen Ideaparkissa. Mehubaarin mehut ja smoothiet valmistuvat paikan päällä tuorepuristettujen hedelmien ja vihannesten mehuista ilman lisättyä sokeria, lisäaineita ja pastörointia. Jungle Juice tuo palan viidakon raikkautta kaikkien huulille.
Aukioloajat
Ma-Pe 09-21
La 09-19
Su 12-18

Spice Ice jäätelöbaari
Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja rakenna juuri oman makusi mukainen jäätelöunelma! Tervetuloa Spice Ice jäätelöbaariin Seinäjoen Torikeskukseen ja Ideaparkiin.
Ideaparkin toimipisteen aukiolo:
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Sijainti kartalla:

Ideaparkin Kahvilat
Share This

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!