123456789

Retket

Sukkulaseikkailu Seinäjoelle

Sukkulaseikkailu avaruuden pääkaupunkiin Seinäjoelle on viikonlopun mittainen pyrähdys avaraan olotilaan. Ota mukaan hellusi tai tulkaa useamman pariskunnan voimin, meillä riittää tilaa ja tunnelmaa.

Äärellä avaa makuhermot
Lounasravintola Äärellä vie saman tien oikeaan olotilaan. Äärellä on muutakin kuin kuppi ja enemmän kuin kattila, siksi sen nimi on Kuppi + Kattila. Äärelle mennään, Äärelle tullaan – mutta ennen kaikkea siellä kohdataan ja viihdytään.

Kukkaro auki tunnelmaan
Mikäpä muu veisi ihmisen oikeaan vireystilaan yhtä hyvin kuin shoppailu? Toisin kuin miehet väittävät, se on oikeasti inspiroivaa toimintaa. Ostoksilla olevan naisen kokeilunhalu kasvaa, sillä vaatteilla on terapeuttinen vaikutus. Jos puoliso ei ole vielä hurahtanut vaatekauppojen mystikkaan, juuri nyt on se oikea hetki. Jos ei muusta syystä, niin ainakin se yllättäisi vaimon totaalisesti. Ja yllätykset ovat parasta polttoainetta lemmenlomalla.

Ostosturnee odottaa: Aukia, Pentik, Zico´s, Boutique S, Marimekko, Voglia, Pukumies, Halonen ja Wipper…

Valkoinen Puu herkkusuille
Kahvihetki kaupungin suosituimmassa kohtaamispaikassa Valkoisessa Puussa nostaa tunnelmaa seuraavalle linnunradalle. Lifestyleyrityksessä voi herkutella amerikkalaisilla kakuilla ja leivonnaisilla, joiden reseptit ovat kulkeutuneet yrittäjän sukuperintönä Seinäjoelle. Kahvilasta löytyy myös ihania sisustustavaroita, jos shoppailunälkä jäi kurnimaan mielissä.

Vaakatasoon Vaakunassa
On pienen huilaushetken aika. Sukkulaseikkailuun sopiva yöpymispaikka löytyy Original Sokos Hotel Vaakunasta, joka on kokenut hiljattain mittavan muodonmuutoksen. Siellä on myös tarjolla erityisiä mediahuoneita, joissa seinän täyttää iso screen ja lattianrajassa kulkevan valaistuksen voi säätää leffatunnelmaan. Hotellin sijainti on erinomainen, joten sieltä on helppo kävellä teatteriin ja ravintoloihin.

Virittäydy teatteritaajuuksille
Kulttuurin kautta koetaan suuria tunteita, sillä taide virittää aivot oikeille aalloille. Sarjahurmaajat on 1950-luvun Lontooseen sijoittuva tarina vähemmän välkystä rikolliskoplasta. Villi huhu kertoo, että näytelmä on komedian musta helmi. (Esitykset ovat Nuorisokeskuksen Vanha-näyttämöllä, osoitteessa Puskantie 3.)

Tästä asti aikaa -musikaali puolestaan tuo nuoruusmuistoja esiin. Kolmas nainen -bändin klassikkobiisien henkilöt heräävät henkiin Seinäjoen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Musiikintäyteinen, koskettava ja hauska tarina saa kantaesityksensä lokakuussa 2018.

Juurella vie makujen huipulle
Kulttuurinautinnon vie seuraavalle tasolle Ravintola Juurella, joka on noussut rakettimaisesti suomalaisten ravintoloiden tähdistöön. Siellä tarjotaan maakunnan omista antimista luomuksia, joissa on kaikki atomit kohdallaan. Täällä voit nauttia ensiluokkaisesta palvelusta ja ajattomasta tunnelmasta.

Huomenta hyvään päivään
Kiireetön aamu alkaa aamiaisella ja kävelylenkillä, jossa voi tutustua Aalto-keskukseen ja sen läheisyydessä sijaitsevaan Seinäjoen taidehalliin. Siellä voi tutustua nykytaiteen monipuolisiin kerrostumiin klo 12–16. Kultturelli piipahduspaikka on myös rautatieaseman vieressä sijaitseva Varikko Galleria, jossa työskentelevät paikalliset ja vierailevat taiteilijat. Tila on avoinna klo 11 –17 ja siellä on usein vaihtuvia näyttelyitä.

Avaruus on avoin tunnetila, antakaa tähtihetkille tilaisuus. Meillä on Seinäjoella tarjota siihen sopivat mausteet.

Share This

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!