123456789

Kahvilamme on toiminut Seinäjoella kohta kolme vuotta. Sinä aikana Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus ja sen asukkaat ovat tulleet läheisiksi. Tässä viisi huomiota Seinäjoesta Valkoisesta Puusta, Kauhajoelta lähtöisin olevasta kahvilasta katsottuna:

1. Seinäjoella on vimmattu draivi kehittyä.
Kaupungin työ kasvun eteen on luonut positiivisen kierteen. Yritykselle on inspiroivaa toimia kaupungissa, jonka kaikki tekeminen henkii eteenpäin menemistä ja kehitystä. Kaupungin imago houkuttelee lisää asukkaita, joista tulee yrityksille työvoimaa ja asiakkaita.

2. Kaupunki on siirtymässä seuraavalle tasolle.
Kaupungin huono ja hyvä puoli on se, että keskustan muutostyöt sekä Ideaparkin rakentaminen ovat vielä kesken. Näiden lisäksi asemanseudun suhteen on suuria suunnitelmia, joten lopullisen tuloksen näkee vasta vuosien kuluttua. Ilmapiiri on malttamattoman odottava.

Mullistusten jälkeen Seinäjoki nousee kaupunkina uudelle tasolle. Vanhasta kauppalasta kuoriutuu orastava metropoli. On tärkeää, että maakunnalla on vahva veturi, jonka imussa koko Etelä-Pohjanmaa pärjää houkuttelevuudessa esimerkiksi Tampereen seudulle.

3. Seinäjokinen kahvila-asiakas on kansainvälinen ja laatutietoinen.
On aivan sama sijaitseeko kahvila New Yorkissa vai Seinäjoella, koska paikan on täytettävä samat, kansainväliset laatukriteerit. Seinäjokinen asiakas arvostaa palvelua, eettisiä ja ekologisia raaka-aineita sekä huippuunsa hiottua makua, oli tuote sitten vegaanilatte tai luomuspelttiin leivottu suklaakakku.

4. Seinäjokinen asiakas arvostaa lähiruokaa.
Maataloustuotanto on seudulla vielä lähellä ihmistä. Monien oma tai läheisen työ liittyy tavalla tai toisella ruuantuotantoon ja se näkyy asiakkaiden syvänä ymmärryksenä siitä, mikä merkitys lähituotannolla on.

5. Seinäjokinen on suora ja rehellinen.
Seinäjokisten seurassa on helppo olla. Voimme luottaa siihen, että reilu palaute saadaan suoraan. Se on hienoa, koska suhde asiakkaisiin on siksi läheinen ja keskusteleva.

Kahvilassa tavataan!
Sirkku Ylikoski
Markkinointipäällikkö
Valkoinen Puu oy

Share This

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!