123456789

Seinäjoki tunnetaan tapahtumistaan, mutta onnistuakseen niin pienet kuin suuretkin tapahtumat tarvitsevat usein ympärilleen myös houkuttelevia ja hyvää palvelua tarjoavia kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

 

Huolimatta siitä, että maailmalla trendi on muuttumassa verkosta takaisin kivijalkakauppojen palveluiden ääreen, ei verkkokaupan vaikutusta suomalaisten kivijalkakauppojen tulokseen voida vähätellä. Verkossa ostetaan – ja paljon. Se on helppoa, aikaa ja kieltämättä toisinaan, myös rahaa säästävää. Verkosta ostettaessa asiakaspalvelu jää kuitenkin usein automaattisen ”kiitos tilauksestasi” kommentin varaan.

 

Seinäjoen keskusta on aina kurakauppala-ajoistaan lähtien ollut houkutteleva ja arvostettu kaupallinen keskittymä, jonne asiakkaita on niin arki-iltaisin kuin etenkin viikonloppuisin virrannut parhaina aikoinaan jopa letkan muodossa rannikolta saakka. Täällä on aina pluutattu (sana tuli opittua varsin nopeasti muutettuani Seinäjoelle reilu kymmenen vuotta sitten) ja arvostettu asiakasta. On ymmärretty se tosi asia, että asiakas on kuitenkin se, joka sen palkankin loppu viimein maksaa.

 

Kaupan murros on johtanut palvelun merkityksen korostumiseen. Kun verkko tarjoaa samat tuotteet, nopeilla toimitusajoilla ja maksuttomalla palautuksella, voimme kilpailla enää vain palvelulla – ja siinähän me olemme hyviä!

 

Hyvä palvelu koostuu monesta asiasta, mutta on toisaalta hyvin pienistä seikoista kiinni. Loppujen lopuksihan kyse on asenteesta, halusta palvella. Asennetta taas ei voi ostaa, osaksi siihen voi innostaa, mutta enimmäkseen se on kiinni tahdosta. Ja sitä taas pohjalaisista löytyy.

 

Into Seinäjoki toteuttaa 1.5.-31.8. välisenä aikana yhdessä Kauppaseinäjoen ja Seinäjoen Sanomien kanssa Priimaa palvelua –kampanjan, jossa asiakkaat saavat antaa äänensä yrityksille, jotka tarjoavat todellakin sitä priimaa palvelua. Kuukausittain kampanjan aikana palkitaan eniten ääniä saaneet yritykset ja koko kampanjan voittaja saa kunnian ja maineen lisäksi myös maallista mammonaa.

 

Tule tutustumaan pohjalaiseen asenteeseen ja nauttimaan priimasta palvelusta!

 

Kevään Komiat Karkelot tarjoaa 5.-7. huhtikuuta loistavan mahdollisuuden päästä nauttimaan palvelun lisäksi myös huipputarjouksista! Karkelotarjouksiin voit tutustua etukäteen täällä.

 

Elävän kaupunkikeskustan puolesta puhuja
Niina Koskipalo
Kaupunkikeskustan kehittäjä
Into Seinäjoki Oy

Share This

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!